Wizrom se extinde pe proiecte speciale

Ioana Dogaru
Companii / 10 decembrie 2015

Wizrom Software estimează pentru anul acesta o creştere cu 30% a veniturilor din proiecte speciale - proiectare şi implementare de soluţii complexe, personalizate integral, livrate la cheie, precum soluţia de automatizare a proceselor concepută şi realizată în 2014 pentru ARC Group Worldwide, unul din furnizorii de tehnologie de imprimare 3D pentru domeniul industrial, potrivit unui comunicat de presă Wizrom.

Compania a înfiinţat anul acesta un business unit special care este implicat în prezent în şapte proiecte majore de concept şi implementare a unor soluţii complexe pentru clienţi din SUA, Europa de Vest şi România, se mai arată în comunicat.

"Wizrom are echipa, expertiza şi tehnologiile necesare pentru a livra proiecte ample, complexe, la cheie, pentru sisteme organizaţionale mari, precum cele din FMCG sau manufacturing. Prin divizia de proiecte speciale, avem capacitatea de a concepe şi implementa soluţii unicat, care reprezintă un avantaj competitiv pentru clienţii noştri", a declarat Adrian Bodomoiu, managing director Wizrom Software.

Pe fondul competiţiei în creştere şi al scurtării timpilor de lansare pe piaţă a produselor, jucătorii dinamici din economie caută avantaje competitive inclusiv în sistemele informatice cu care îşi coordonează şi evaluează operaţiunile.

"Este vorba de aplicaţii speciale în web, portare în web-based a aplicaţiilor existente, automatizare de procese pentru organizaţii care folosesc soluţii eterogene, aplicaţii pentru internetul lucrurilor (IoT), adaptare la mediu mobil (de la sisteme în cloud la interfeţe pentru telefoane inteligente), şi multe altele", explică Adrian Bodomoiu.

Pentru 2016, Wizrom Software estimează că proiectele speciale ar putea ajunge să genereze până la 10% din veniturile totale, pe fondul creşterii cererii pe acest segment atât în România, cât şi SUA şi Europa de Vest. Wizrom Software implementează sisteme ERP (furnizorul cu cel mai mare număr de clienţi ERP), WMS, TMS, SFA, CRM, BI şi altele, având în total 3.800 clienţi activi şi peste 34.000 de licenţe instalate, informează comunicatul Wizrom.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb