Wizrom Software a implementat şi testat sistemul integrat Roadnet

Dragoş Rizea
Ziarul BURSA #Companii #IT / 28 aprilie 2005

Wizrom Software a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă implemen-tarea şi tes-tarea cu succes a sistemul integrat Roadnet Transportation Suite la compania Quadrant Amroq Beverages, distribuitorul băuturilor răcoritoare Pepsi, Prigat, Lipton Ice Tea şi al apei minerale Perla. Noua tehnologie a fost implementată în 3 luni, timp în care s-a efectuat întreaga instruire şi s-a oferit suportul tehnic necesar. Programul software Roadnet este destinat firmelor din sectorul de distribuţie, care optimizează operaţiunile de încărcare a vehiculelor de transport şi rutele zilnice de livrare.

Domnul Cristian Udrescu, director general al firmei Wizrom Software, a declarat: "Prin sistemul integrat Roadnet Transportation Suite se reduc costurile de transport, se economiseşte timp şi bani, ajută la creşterea productivităţii prin gestionarea în timp real a rutelor flotelor auto. Deja companii importante din România, cum ar fi Cristim sau Elite sînt interesate de acest program, care le va ajuta să-şi dezvolte afacerea şi să concureze cu firmele europene care vor intra pe piaţa românească după anul 2007". De la sistemul Roadnet Transportation Suite se aşteaptă ca pînă la sfîrşitul acestui an să obţină cerinţe de cîteva sute de mii de euro pe piaţă locală, dar şi din ţări vecine, precum Bulgaria, Turcia şi Moldova, unde Wizrom Software şi-a deschis reprezentanţe în ultimul an.

Programul lansat şi personalizat pentru piaţa locală de Wizrom a fost dezvoltat de către compania UPS Logistics Techno-logies, parte a grupului UPS Logistics, furnizor global de soluţii pentru managementul livrărilor. Sistemul Roadnet nu permite efectuarea de deplasări sub 80% din capacitate şi se bazează pe vizualizarea hăr-ţilor internaţionale, naţiona-le, orăşeneşti şi se indică poziţionarea vehiculului, inclusiv pe ce sens de mers se află.

UPS Logistics a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 32 miliarde de dolari şi peste 75 de mii de camioane care rulează zilnic pe tot globul sînt monitorizate prin aplicaţiile dezvoltate de companie. Aproape 38% din firmele care au achiziţionat programe Roadnet îşi desfăşoară activitatea în domeniul producerii şi distribuţiei de alimente, în jur de 24% sînt producători de bere şi băuturi răcoritoare, 9% distribuie băuturi spirtoase şi 4% sînt din zona papetăriei şi a biroticii. Domnul Amnon Ras-ner, directorul general al firmei Rasner Engeneering şi totodată reprezentantul UPS Logistics în zona geografică EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) a men-ţionat: "Prin achiziţionarea sistemului integrat Roadnet Transportation Suite, clienţii din întreaga lume au remarcat o creştere considerabilă a profitabilităţii, a vînzărilor sau a productivităţii operaţionale. Fiecare client a ştiut în orice moment de situaţia comenzilor şi de poziţionarea flotei de autovehicule".

Din prezentările făcute s-a remarcat că beneficiarii şi-au redus cu 100-200% a timpilor de rulare, cu 10-15% a drumurilor efectuate, comenzile au crescut cu 15-35%, iar capacitatea transporturilor a fost în creştere cu 4-7%. Principalii clienţi ai UPS Logistics sînt companii na-ţionale precum Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Procter&Gamble, Corporate Express. Wizrom Software a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 5 milioane dolari, iar numărul de beneficiari a trecut de 1.800.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb