Wizz Air a livrat cea de-a 7-a aeronavă bazei sale din Cluj-Napoca

G.D.
Companii / 11 august 2022

Wizz Air a livrat cea de-a 7-a aeronavă bazei sale din Cluj-Napoca

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creştere din Europa, este încântată să anunţe că a 7-a aeronavă s-a alăturat flotei sale moderne din Cluj-Napoca, conform unui comunicat remis redacţiei. Pentru a sprijini în continuare operaţiunile sale din România şi pentru a marca această ocazie, aeronava de ultimă generaţie Airbus A321 a Wizz Air va opera pe trei rute nou-introduse ce vor decola către insula grecească Corfu şi către oraşele italiene Torino şi Napoli. Împreună cu noile zboruri, Wizz Air oferă acum 43 de rute la tarif redus de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" Cluj către destinaţii variate din Europa şi nu numai.

Potrivit sursei citate, prin eforturile constante de recrutare şi noile aeronave adăugate întregii reţele, Wizz Air sprijină operaţiunile către şi dinspre Cluj-Napoca, în ciuda provocărilor cu care se confruntă industria aviaţiei în această vară. Cu a şaptea aeronavă alocată bazei şi noile rute adăugate reţelei din România, Wizz Air îşi consolidează poziţia de lider de piaţă, drept cea mai mare companie aeriană care operează din Cluj-Napoca. Aceste eforturi reafirmă angajamentul companiei aeriene de a oferi destinaţii populare şi tarife ultra-reduse cât mai multor pasageri, în cel mai sustenabil mod. Majoritatea zborurilor companiei aeriene îşi respectă planificarea, ajutând în luna iulie peste 130.000 de pasageri să ajungă la destinaţiile lor în fiecare zi.

Pasagerii români pot călători acum din Cluj-Napoca către insula Corfu în fiecare luni şi vineri, primul zbor decolând pe 1 august. În plus, celelalte două rute din Cluj-Napoca către Napoli şi Torino sunt operate în zilele de miercuri şi duminică, ambele începând cu 3 august. Toate cele trei destinaţii către frumoasele ţări mediteraneene sunt perfecte pentru vacanţele de familie şi cele din timpul verii, pline de cultură, istorie, mâncare delicioasă, plaje pline de viaţă şi experienţe memorabile.

Pe lângă aceste noi pieţe, Wizz Air a crescut frecvenţa rutei Cluj-Napoca - Paris-Beauvais cu încă trei zboruri, la 9 zboruri pe săptămână. Frecvenţa zborurilor către Barcelona a fost mărită cu două zboruri suplimentare, la 7 zboruri pe săptămână. Rutele către Malaga, Madrid, Tel-Aviv, Doncaster-Sheffield, Basel-Mulhouse-Freiburg şi Memmingen au crescut cu un zbor pe săptămână.

Alexandra Avădanei, Revenue Officer în cadrul Wizz Air, a spus: "Rămânem fideli pieţei din România şi oferim în continuare clienţilor cele mai bune opţiuni de călătorie din Cluj-Napoca la tarife ultra-low-cost. Operaţiunile cu noua aeronavă alocată bazei noastre din Cluj-Napoca vor sprijini mai bine reţeaua Wizz Air din România şi ne vor ajuta să ne îndeplinim datoria de a asigura o experienţă de călătorie sigură şi plăcută, chiar şi în aceste vremuri complicate pentru industrie. Aşteptăm cu nerăbdare să îi întâmpinăm pe români la bordul noului nostru Airbus A321, care va zbura din Transilvania către Corfu, Napoli şi Torino."

Domnul Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie a precizat cu ocazia acestui eveniment: "Eforturile permanente depuse de întreaga echipă a Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj de creştere a conectivităţii regiunii, continuă să se bazeze pe profesionalism, viziune şi excelenţă în dezvoltarea celui mai mare aeroport regional din România. Apreciem în mod deosebit decizia companiei

Wizz Air de creştere a operaţiunilor de zbor, oferind diversitate alternativelor de călătorie. Avem convingerea că noile destinaţii se vor bucura de aprecierea pasagerilor şi reprezintă un nou vot de încredere cu privire la recuperarea traficului de pasageri existent înainte de pandemie pe aeroportul clujean."

Domnul David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, a transmis următoarele: "Noua aeronavă Airbus A321 care se alătură astăzi flotei existente, marchează o nouă etapă în transportul aerian pe aeroportul clujean. Aceasta va ajuta în continuare la extinderea operaţiunilor, reafirmând angajamentul ferm de peste 15 ani al companiei aeriene faţă de Aeroportul Internaţional Cluj, prin dezvoltarea opţiunilor de călătorie oferite pasagerilor. Wizz Air a demonstrat că este una dintre cele mai puternice companii aeriene europene şi împreună reuşim să oferim clujenilor şi pasagerilor noştri peste 40 de destinaţii din Europa şi Orientul Mijlociu", se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb