Wizz Air va deschide cea de-a 8-a baza operationala la Cluj

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Aeronautică / 14 noiembrie 2007

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low cost din Europa Centrala si de Est, va deschide în mai 2008 cea de-a 8-a baza operationala în Cluj, având în dotare o aeronava noua A320 si echipaj local.

Începând de astazi, operatorul a mutat toate operatiunile din zona Transilvaniei pe Aeroportul International din Cluj-Napoca, incluzând zborurile catre Budapesta, Roma, Barcelona si Londra. Zborul catre Dortmund si cursa interna recent anuntata Cluj-Bucuresti vor fi operate începând cu finele lunii februarie 2008. Noi zboruri catre Valencia si Milan-Bergamo vor urma, cu o frecventa de 3 curse pe saptamâna, ambele cu începere din 15 mai 2008.

Bilete sunt deja disponibile spre vânzare pe site-ul Wizz Air la preturi pentru un singur zbor cu toate taxele incluse începând de la 89 RON (49 RON pentru Bucuresti).

Concomitent, compania a demarat procesul de recrutare pentru echipaj si piloti locali. Wizz Air urmareste sa angajeze aproximativ 40 de persoane pentru a opera noua aeronava din Cluj.

"Cluj va deveni a doua baza operationala Wizz Air din România. Preturile noastre mici, în combinatie cu experienta de zbor placuta la bordul aeronavelor noi A320 continua sa atraga un numar de pasageri în permanenta crestere si ne permit sa lansam mai multe destinatii si zboruri, cu scopul de a deveni cea mai mare companie low cost din Cluj si din România." - a declarat József Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air.

Wizz Air opereaza o flota tânara de aeronave Airbus A320, din 6 baze, pe aproximativ 100 de rute. Compania opereaza zboruri din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Croatia si România. În 2006, Wizz Air a transportat peste 3 milioane de pasageri.

Wizz Air a intrat pe piata din România în iulie 2006 si a stabilit baza operationala din Bucuresti în iunie 2007. În prezent, compania detine o aeronava la baza din capitala, înca una urmând sa înceapa sa opereze din februarie. Wizz Air are 51 de angajati locali si ofera zboruri catre 10 orase, pe 15 rute, din Bucuresti si Cluj.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb