"Xerox" lansează echipamente care scanează documentele direct în format PDF

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 2 octombrie 2008

"Xerox" pune la dispoziţia utilizatorilor două echipamente, DocuMate 150 şi 515 care scanează documentele direct în format PDF sau către contul de email.

Xerox DocuMate 150 scanează la o viteză de 18 pagini pe minut, include un dispozitiv automat de alimentare cu o capacitate de 50 de pagini şi transformă automat documentele în fişiere PDF în care pot fi căutate cuvinte cheie. Acesta a fost special conceput ca echipament de birou şi beneficiază de tehnologia Visioneer OneTouch pentru eliminarea etapelor multiple ale procedurii de trimitere a documentelor scanate către aplicaţii sau echipamente pre-definite.

"Documentele pot fi scanate cu setările corespunzătoare de rezoluţie, culoare, decupare automată, îndreptare automată şi pot fi transferate către orice aplicaţie, director sau echipament - prin simpla apăsare a unui buton" a declarat Dragoş Petrea, Office Solutions Marketing Manager Xerox România şi Republica Moldova. "În plus, Visioneer OneTouch şi tehnologia Kofax VRS (Virtual ReScan) sunt integrate în driverul echipamentului pentru scanarea perfectă a documentelor originale, indiferent de calitatea acestora".

Xerox DocuMate 515 este un scanner compact şi rapid, destinat grupurilor de lucru sau utilizatorilor individuali. Acesta are capacitatea de atingere a unui nivel înalt de productivitate prin scanarea rapidă şi accesibilă în cadrul companiei.

DocuMate 515 include un dispozitiv automat de alimentare cu o capacitate de 50 de coli şi cu o viteză de scanare de 15 pagini pe minut. Scanează orice, de la fotografii la documente A4, şi oferă o rezoluţie optică de 600 dpi, culori cu profunzime de 24 biţi şi o interfaţă USB 2.0 de mare viteză.

Tehnologia Kofax VRS (Virtual ReScan) elimină necesitatea re-scanării documentelor prin decuparea şi îndreptarea automată, controlul luminozităţii şi curăţarea marginilor. Toate acestea sunt disponibile cu Visioneer OneTouch, astfel încât cerinţele de scanare sunt îndeplinite prin atingerea unui singur buton.

DocuMate 150 şi DocuMate 515 au posibilitatea de a scana documentele în format virtual, către orice aplicaţie compatibilă cu editarea de text. În plus, Xerox include în pachetul standard programe software, precum Nuance PaperPort, OmniPage Pro OCR şi drivere de scanare TWAIN.

"Majoritatea utilizatorilor noi nu sunt experţi în echipamente de scanare. Din acest motiv soluţiile simplificate, dar performante, în măsură să ofere imagini de calitate superioară şi să se adapteze uşor aplicaţiilor de afaceri sunt esenţiale", a completat Dragoş Petrea.

Preţurile fără TVA recomandate de producător sunt de 489 USD pentru DocuMate 150 şi de 599 USD pentru DocuMate 550.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb