Xerox lansează presa digitală DocuColor 5000AP

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 12 august 2008

Xerox îşi completează portofoliul de echipamente cu presa digitală DocuColor 5000AP, o opţiune importantă pentru toţi furnizorii de servicii de imprimare care doresc să ofere imprimare de imagini în culori excepţionale, pe o bază largă de suporturi, fără fluctuaţii de productivitate, anunţă un comunicat al companiei.

Noul produs face parte din gama DocuColor, de la Xerox, o gamă premiată de mai multe ori. Are o viteză de imprimare de 50 de pagini pe minut, indiferent de greutatea hârtiei - de la 60 la 300 g/m2 - şi poate imprima automat faţă-verso coli de până la 300 g/m2, ceea ce îl face unul dintre cele mai productive echipamente de acest fel din gama sa. Echipamentele competitoare asigură, de obicei, o viteză maximă care scade semnificativ în momentul imprimării foilor grele sau lucioase, reducând astfel productivitatea.

Variantă îmbunătăţită a presei digitale DocuColor 5000, noul echipament asigură o calitate excepţională a imaginii, pe mai multe suporturi cum ar fi hârtia lucioasă, mată şi cea cu gramaj mare. Drept urmare, DocuColor 5000AP satisface şi cele mai exigente solicitări ale utilizatorilor, având printre aplicaţii imprimarea broşurilor, a cărţilor, a revistelor şi a flyerelor promoţionale. Cu ajutorul noului echipament, furnizorii de materiale imprimate îşi pot extinde gama de modele şi numărul de produse livrate.

"Această presă tipografică continuă tradiţia companiei noastre de a maximiza productivitatea furnizorilor de materiale imprimate", spune Quincy Allen, preşedinte al diviziei de Echipamente de Producţie Xerox. "Viteza este doar un element al ecuaţiei - când un furnizor de materiale imprimate alege un sistem digital, trebuie să estimeze numărul aplicaţiilor şi să hotărască ce echipament este mai productiv. Portofoliul nostru de aparate digitale permite utilizatorilor să facă cea mai bună alegere din punct de vedere tehnologic."

DocuColor 5000AP are o rezoluţie de imprimare de 2400 x 2400 dpi şi o variaţie redusă faţă-verso, de numai +/- 1.0 mm.

Sistemul include şi o tavă de alimentare cu o capacitate de 4.000 de coli, pentru a garanta o autonomie mare aparatelor. Tava de alimentare secundară poate înmagazina 2.000 de coli/sertar - extinzându-se astfel capacitatea de stocare la 8.000 de coli - şi oferă echipamentului posibilitatea de a lucra simultan pe structuri diferite. Personalizarea produselor finale poate fi deseori făcută fără intervenţia unei persoane.

Pe lângă DocuColor 5000AP, utilizatorii pot alege print server-ul Xerox FreeFlow sau opţionalele Creo şi EFI. Xerox FreeFlow, împreună cu DocuColor 5000AP, asigură accesibilitate permanentă la un echipament de imprimare, costuri reduse şi continuitate în cazul unor aplicaţii noi.

Clienţii care achiziţionează un astfel de sistem au acces şi la Xerox Profit Accelerator, portofoliul de dezvoltare business al Xerox, acesta fiind o colecţie de peste 75 de soluţii care permit furnizorilor de servicii de imprimare să-şi promoveze şi să-şi extindă afacerile de printing digital.

Despre Xerox România şi Republica Moldova

Xerox România şi Republica Moldova este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piaţa locală de peste 35 de ani. Alături de cei 6 distribuitori, 27 de concesionari şi peste 180 de reselleri autorizaţi, Xerox România şi Republica Moldova oferă atât companiilor, cât şi clienţilor individuali soluţii, echipamente şi media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor.

Portofoliul companiei cuprinde echipamente multifuncţionale şi imprimante alb-negru şi color, destinate atât mediului de afaceri, cât şi utilizatorilor individuali. Acestora li se adaugă diverse suporturi de hârtie, pentru imprimarea de calitate a oricărui tip de documente.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb