Xerox lansează scannerul Xerox 7600

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 septembrie 2008

Xerox lansează scannerul Xerox 7600, un echipament destinat birourilor mici şi utilizatorilor pasionaţi de fotografie.

Xerox 7600 este un scanner care poate fi folosit la eliminarea hârtiilor tipărite din birou sau la crearea de proiecte color pentru imprimare sau utilizare online. Datorită puterii de captare a celor mai fine detalii se poziţionează ca fiind un echipament ideal pentru pasionaţii de fotografie, cu o rezoluţie de 1200 dpi şi o profunzime de culoare de 48 de biţi.

"Utilizatorii vor descoperi un scanner ultra portabil, uşor de folosit şi competitiv din punct de vedere al preţului", a declarat Dragoş Petrea, Office Solutions Marketing Manager Xerox România şi Republica Moldova. "Fiind proiectat cu un capac special, Xerox 7600 scanează nu numai documente şi fotografii, dar şi reviste şi cărţi, iar prin intermediul aplicaţiei software incluse, pot fi editate şi retuşate cele mai mici detalii", a completat acesta.

Xerox 7600 este echipat cu tehnologia Visioneer OneTouch, care permite conectarea scanerului la aplicaţii software de administrare a documentelor, precum Microsoft SharePoint, DocuWare şi Xerox DocuShare. Astfel se creează un flux de lucru uşor de folosit, începând de la hârtie şi până la destinaţia selectată.

Prin intermediul celor cinci butoane - de copiere, scanare, OCR (Recunoaştere optică a caracterelor), e-mail şi customizare - Xerox 7600 poate fi configurat atât pentru utilizatorii avansaţi, cât şi pentru începători, în funcţie de nevoile de scanare şi preferinţe.

Xerox distribuie acest echipament împreună cu aplicaţiile software ArcSoft PhotoImpression, pentru redimensionarea şi retuşarea fotografiilor, cat şi Nuance PaperPort, pentru organizarea fotografiilor în directoare favorite.

Preţul recomandat de producător este de 99 USD, fără TVA.

Despre Xerox România şi Republica Moldova

Xerox România şi Republica Moldova este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piaţa locală de peste 35 de ani. Alături de cei 6 distribuitori, 27 de concesionari şi peste 180 de reselleri autorizaţi, Xerox România şi Republica Moldova oferă atât companiilor, cât şi clienţilor individuali soluţii, echipamente şi media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor.

Portofoliul companiei cuprinde echipamente multifuncţionale şi imprimante alb-negru şi color, destinate atât mediului de afaceri, cât şi utilizatorilor individuali. Acestora li se adaugă diverse suporturi de hârtie, pentru imprimarea de calitate a oricărui tip de documente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb