"Xerox" lansează serviciul de contorizare a costurilor privind utilizarea documentelor într-o companie

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 30 septembrie 2008

"Xerox Global Services" (XGS) pune la dispoziţia companiilor serviciul de centralizare a costurilor pentru toate echipamentele de imprimare, scanare sau copiere.

Cu ajutorul noului serviciu oferit de Xerox, toate echipamentele de tip imprimantă, scanner sau copiator pot fi monitorizate şi controlate prin intermediul unei aplicaţii unice XGS. Aceasta culege din sistem toate informaţiile cu privire la utilizatori, numărul de pagini, tipul aparatului, data şi aplicaţia software care a solicitat conectarea la echipamentul respectiv.

Pentru funcţiile de imprimare şi scanare, accesul la echipamente se face prin intermediul unui cod sau, pentru o siguranţă sporită, prin folosirea unui card de acces. Astfel, documentele confidenţiale ale companiei nu pot fi imprimate decât de utilizatorul care s-a autentificat folosind una dintre cele două metode.

Implementarea serviciului de contorizare a accesului şi costurilor aduce companiilor o serie de beneficii. Prin intermediul lui se pot defini reguli stricte privind cine şi unde poate imprima documente în funcţie de numărul de pagini şi de integrare cu actualul sistem de acces pe care compania îl deţine. În plus, permite angajaţilor companiei să imprime la oricare dintre imprimantele disponibile, evitând astfel aglomeraţia sau neplăcerile cauzate de un echipament care nu funcţionează. De asemenea, aplicaţia XGS centralizează datele referitoare la cheltuielile generate de fiecare echipament în parte, economisind astfel timpul necesar evaluării separate a activităţii acestora.

Serviciile oferite de XGS determină o mai bună gestionare a resurselor şi un grad sporit de securitate privind documentele de circulaţie internă din cadrul unui birou.

Despre Xerox România şi Republica Moldova

Xerox România şi Republica Moldova este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piaţa locală de peste 35 de ani. Alături de cei 6 distribuitori, 27 de concesionari şi peste 180 de reselleri autorizaţi, Xerox România şi Republica Moldova oferă atât companiilor, cât şi clienţilor individuali soluţii, echipamente şi media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor.

Portofoliul companiei cuprinde echipamente multifuncţionale şi imprimante alb-negru şi color, destinate atât mediului de afaceri, cât şi utilizatorilor individuali. Acestora li se adaugă diverse suporturi de hârtie, pentru imprimarea de calitate a oricărui tip de documente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb