Xerox WorkCentre 5222 oferă mai multă flexibilitate

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 5 noiembrie 2008

Xerox lansează în România echipamentul multifuncţional laser monocrom Xerox WorkCentre 5222, disponibil în varianta standard de copiator sau copiator şi imprimantă.

WorkCentre 5222 tipăreşte la o viteză de 22 ppm şi la o rezoluţie de până la 1200 x 1200 dpi, asigurând un nivel de productivitate ridicat pentru orice birou care prelucrează volume medii de documente. Pe lângă imprimare şi copiere, echipamentului i se mai pot adăuga funcţii precum scanare şi/sau fax. În ceea ce priveşte scanarea, sunt disponibile kituri de scanare către e-mail, către computer sau în reţea, viteza fiind de 55 de impresii pe minut, la 200 dpi.

Echipamentul include funcţia ID Copy Card pentru scanarea feţelor unei cărţi de identitate şi imprimarea acestora pe o singură coală de hârtie, iar scannerul transformă documentele în fişiere digitale pentru partajare, arhivare şi reducerea spaţiului fizic de depozitare. Printre funcţiile speciale de scanare se numără Scan to email, pentru trimiterea fişierelor direct către căsuţa de email, Scan to mailbox, pentru stocarea documentelor pe hard disk-ul echipamentului sau SMART send care asigură compatibilitatea cu alte dispozitive Xerox.

Cu ajutorul Xerox Extensible Interface Platform (EIP), meniurile specifice companiei pot fi afişate pe ecranul sensibil. EIP activează aplicaţii care permit căutarea, salvarea şi partajarea rapidă a informaţiei, economisind timpul alocat proiectelor.

Conectarea se face prin interfaţa de reţea 10/100Base-TX Ethernet sau USB 2.0. WorkCentre 5222 are şi funcţii speciale de administrare online. Astfel, MeterAssistant monitorizează datele înregistrate de contoarele echipamentului pentru fiecare dintre utilizatorii conectaţi, iar SuppliesAssistant urmăreşte necesarul de consumabile, astfel încât acestea să fie disponibile permanent.

Pentru un control mai eficient al costurilor, WorkCentre 5222 utilizează aplicaţia integrată Auditron, prin care administratorii limitează funcţiile de scanare, fax, imprimare sau copiere pentru fiecare utilizator în parte. Xerox CentreWare Internet Services simplifică instalarea şi administrarea reţelei, oferind acces rapid la starea echipamentului.

Echipamentul poate imprima pe hârtie de diferite tipuri, cu mărimi de până la A3. Capacitatea standard de alimentare este de 1000 de coli (2 tăvi), la care se adaugă o tavă manuală de 100 de coli. Opţional, la acestea se mai pot adăuga un modul cu doua tavi de 1000 de coli ( 2 x 500 coli) pentru o capacitatea totala de 2100 coli Tot opţional, WorkCentre 5222 poate fi completat cu un dispozitiv de finisare integrat, cu funcţie de capsare.

Utilizatorii Xerox WorkCentre 5222 beneficiază de asistenţă şi suport tehnic profesionist acordat de specialiştii de la Xerox şi de partenerii autorizaţi de pe întreg teritoriul României.

Preţul recomandat de producător pentru WorkCentre 5222 începe de la 1689 de dolari fără TVA, şi diferă în funcţie de configuraţie.

Xerox România şi Republica Moldova este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piaţa locală de 40 de ani. Alături de cei 6 distribuitori, 27 de concesionari şi peste 180 de reselleri autorizaţi, Xerox România şi Republica Moldova oferă atât companiilor, cât şi clienţilor individuali soluţii, echipamente şi media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor.

Portofoliul companiei cuprinde echipamente multifuncţionale şi imprimante alb-negru şi color, destinate atât mediului de afaceri, cât şi utilizatorilor individuali. Acestora li se adaugă diverse suporturi de hârtie, pentru imprimarea de calitate a oricărui tip de documente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb