Ymens lansează o soluţie e-commerce în cloud

F.A.
Companii / 19 decembrie 2012

Ymens a lansat soluţia cloud eMagazin, destinată afacerilor care vizează integrarea noilor canale de vânzare, potrivit unui comunicat de presă.

Prin această soluţie de comerţ electronic comenzile pot fi plasate şi plătite oricând.

Utilizând soluţia eMagazin de la Ymens, companiile mici şi mijloci pot crea foarte uşor propriul magazin online, în doar câteva minute şi fără cunoştinţe tehnice. S

Bogdan Padiu, General Manager TeamNet, a declarat: "Se preconizează că, în următorii 4 ani, românii vor cheltui în total peste un miliard de euro în cumpărături online. Soluţia de e-commerce în cloud pe care o oferim este o oportunitate pentru companiile mici şi mijlocii să atragă un procent cât mai mare din această sumă prin dezvoltarea propriilor magazine online".

Soluţia eMagazin este rezultatul colaborării dintre Ymens şi ShopMania. Acest parteneriat urmăreşte livrarea de soluţii e-commerce pentru un număr din ce în ce mai mare de clienţi din sectorul IMM.

Arthur Rădulescu, Director General ShopMania Net, a precizat: "eMagazin vine în întâmpinarea business-urilor offline care vizează extinderea canalelor de vânzare pe zona online, celor care operează deja un magazin online, dar şi-au propus să dezvolte o nouă platformă, dar şi celor care explorează avantajele comerţului online. Soluţia eMagazin liberalizează practic e-commerce-ul, prin simplificarea procesului de construire a magazinului online, prin costuri reduse şi prin funcţionalităţile integrate care permit nu doar crearea, ci şi creşterea şi dezvoltarea unui business de comerţ online".

"Cu soluţia eMagazin întâmpinăm nevoile IMM-urilor, din ce în ce mai atrase de beneficiile comerţului electronic. Managerii români au înţeles foarte bine potenţialul de dezvoltare a afacerii pe care îl oferă un magazin mereu accesibil prin internet. Soluţia în cloud cu care răspundem acestor nevoi este rapidă, practică şi eficientă, în linie cu ambiţiile online ale business-urilor româneşti", a menţionat Călin Butunoi, General Manager Ymens.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb