YouTube va bloca toate conţinuturile antivacciniste

G.U.
Companii / 29 septembrie 2021

YouTube va bloca toate conţinuturile antivacciniste

YouTube va bloca toate conţinuturile antivacciniste, mergând astfel dincolo de interdicţia sa ce vizează informaţiile false despre vaccinurile anti-COVID-19 pentru a include şi conţinuturile bazate pe dezinformări despre alte vaccinuri autorizate pe piaţă, au anunţat astăzi reprezentanţii companiei americane pe blogul oficial al acesteia, informează Reuters, conform Agerpres.

Printre exemplele de conţinuturi care nu vor mai fi permise pe YouTube se află afirmaţii precum cele conform cărora vaccinul antigripal provoacă infertilitate şi vaccinul ROR, conceput pentru a oferi protecţie împotriva rujeolei, oreionului şi rubeolei, poate să provoace autism, potrivit noilor condiţii de utilizare a platformei YouTube.

Compania specializată în partajarea de videoclipuri online, deţinută de grupul Alphabet Inc., va interzice de asemenea canalele asociate cu mai mulţi activişti antivaccinişti importanţi, precum Robert F. Kennedy Jr. şi Joseph Mercola, a precizat un purtător de cuvânt al platformei YouTube.

Decizia a fost luată într-o perioadă în care YouTube şi alte companii-gigant din industria tehnologiei, precum Facebook Inc. şi Twitter Inc., au fost criticate pentru faptul că nu au adoptat măsuri suficiente pentru a stopa răspândirea ştirilor medicale false pe platformele lor.

Deşi YouTube a decis să adopte o poziţie mult mai dură împotriva dezinformării, compania americană se confruntă cu reacţii ostile pe plan internaţional. Marţi, canalele de limbă germană ale postului public de televiziune rusesc RT au fost şterse de pe YouTube, întrucât ar fi încălcat politica platformei ce vizează dezinformările privind COVID-19.

Miercuri, reprezentanţii Rusiei au declarat că acea decizie reprezintă "o agresiune informaţională fără precedent" şi au ameninţat că vor bloca platforma YouTube.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Se mai blocheaza nitel campaniile de dezinformare ale Rusiei? Vai ce rau imi pare :-)

    1. Lasă că rămân cele de bursa

    politica Big Tech de cenzura a informatiilor neconforme cu sistemul represiv continua.

    nu stiu de ce nu ma mira stirea asta ...  

    big pharma si big tech au interese extrem de intrepatrunse 

    Hai sa vedem cum prostanacii de la 1 si 1.1 vor considera aceste informatii.

     

    Swissmedical a publicat pe 24 sep raportul privind siguranta campaniei de vaccinare anti-Covid. Vaccinurile mRNA injectate in Elvetia au generat un raport de accidente vaccinale grave (serioase) de 1 la 4000 de doze administrate. Prin comparatie, campania de vaccinare antigripala din 2019 (intr-un numar de 1.18 mil doze) a generat un raport de efecte secundare grave mult mai mic. Vaccinurile anti-covid au generat de 42.5 ori mai multe efecte grave decat vaccinul antigripal. 

     

    Avand in vedere ca un proces de vaccinare mRNA are 3 doze, se poate estima ca rata de efecte secundare grave (repet grave, nu usoare, sunt cele grave care necesita spitalizare si care duc chiar si la deces) pentru intreg procesul de vaccinare este de 1 la 1000 de oameni vaccinati. 

    Cifre oficiale, Stiri oficiale din partea Autoritatii Medicale Elvetiene de supraveghere a sigurantei medicamentului. 

    1. Cine vrea sa citeasca raportul in original (patru limbi) il poate gasi pe siteul Swissmedic

      coronavirus-covid- 19/covid-19-vaccines-safety-up date-6.html 

      De pe link ul tău : 2604 cazuri serioase la 10 204 392 cazuri. Asta înseamnă 0.25 cazuri la 1000 de vaccinuri. Dai fake news și mai dai și link :-))))))

      Analfabetule, daca nici calcule nu poti face.... 0,25519 la 1000 de vaccinuri.

      Si, cat inseamna la 4000 de vaccinuri, mai idiotule care acuzi tu de fake news. Stii sa inmultesti cu 4? Inseamna 1 la 4000 sau 0,25519 la 1000? Tampitule. Este ceea ce am scris mai sus. Oligofrenule. 

      Si, odata ce ai stabilit ca sunt 1,02 la 4000 de vaccinuri, cate vaccinuri faci pentru a fi considerat vaccinat? TREI. Stii cat este riscul sa ajungi in spital cu afectiuni grave cauzate de vaccin? 3,06 la 4000 deci aproape 1 la 1000 de persoane complet vaccinate cu trei doze.

      Hai, stiu ca iti este greu sa spui asta dar trebuie. Vaccinurile anti-covid SUNT CELE MAI PERICULOASE MEDICAMENTE PUSE IN CIRCULATIE PE PIATA in perioada recenta. Asta din cauza testarii lor insuficiente. 

    Hai pe odysee

    Fara cenzura unor propagandisti. Ce fac ei nu este intentie buna ci propaganda.

    1. "The Atlantic published an article last week by Harvard Law School professor Jack Goldsmith and University of Arizona law professor Andrew Keane Woods calling for Chinese style censorship of the internet. While Goldsmith and Keane are obviously not calling for authoritarian abuse, they are advocating control over the Internet to regulate speech — crossing the Rubicon fr om free speech to censorship models."

       

      Liberalii precum cei numiti mai sus, profesori pe la Harvard, simt nevoia cenzurarii Internetului asa cum face China. Articolul propagandistilor liberali (ca Alex si acela de la 1.1) se numeste "Internet Speech Will Never Go Back to Normal. In the debate over freedom versus control of the global network, China was largely correct, and the U.S. was wrong.". Adica nu mai exista free speech. CHINA A AVUT DREPTATE, in mare parte. 

       

      Asta vor dobitocii de comentatori de mai sus. Sunt niste tampiti de maximum 30 de ani, care nu au gustat nici macar o firimitura de paine comunista sau creveti vietnamezi. 

      Cei care mai au un gram de inteligenta si de cunoastere a dictaturii, TREBUIE sa luptam cu prostii ca Alex. Ei sunt mult mai periculosi ca Sosoaca. Cand Sosoaca cere poza virusului, este simplu sa ii trimiti fotografia de la microscopul electronic. Cu prosti ca Sosoaca este simplu sa lupti, daca vrei. Cu tampiti ca Alex & Co, este foarte greu pentru ca stapanii lor au tot controlul. 

       

      Imi pare rau sa o zic, dar trebuie sa se ajunga la violente si la sange pe strazi. Nu va isterizati, nu chemati CNA-ul. Drepturile omului (pentru cine mai stie istorie macar la nivel de TV) nu s-au dat niciodata pe ochi frumosi. Au murit zeci si sute de milioane pentru aceste drepturi de-a lungul a vreo doua, trei secole. Daca mai trebuie sa lupte niste oameni cu tampiti ca cei de mai sus, ei bine, sa lupte pentru a apara aceste drepturi. Ce face statul este deja dictatura si seamana in multe privinte cu progresul ideologiei naziste in privinta evreilor.

      PS. Habar nu am cine va fi pe liste la AUR, poate fi si o matura. Voi vota AUR.

      Eu zic sa mergeți nițel la școala

      Am fost la scoli cat nu vei putea tu duce, mai analfabetule.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb