Zapp a lansat primul pachet de servicii care combină voce, date şi telefonie prin internet

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 13 februarie 2009

Zapp a anunţat lansarea planului Zapp E@SY şi a terminalului Z910i Zapp E@SY, un pachet care combină diverse funcţionalităţi şi servicii de comunicare, incluzând servicii de voce şi sms tradiţionale, acces la email şi internet şi comunicare de tipul messenger sau telefonie prin internet.

Zapp E@SY - "Internet pentru buzunarul tău" - oferă utilizatorilor săi libertatea de a comunica oriunde în lume cu prietenii şi familia, prin simpla apăsare a butonului de instant messenger sau email nelimitat.

"Intenţia noastră este de a lua diferite produse, de la care preluăm cele mai importante funcţionalităţi pe care apoi le combinăm într-un nou pachet care să răspundă nevoilor de comunicare individuale ale utilizatorilor. În acest fel căutăm să eliminăm limitările impuse de tehnologiile şi serviciile tradiţionale." a declarat Chris Bataillard, CEO Zapp.

Pachetul Zapp E@SY este disponibil atât în formă postpaid cât şi prepaid, oferind în total un număr de 5 planuri tarifare, pentru a face oferta noastră de internet potrivită oricărui buget.

Alegând unul din abonamentele Zapp E@SY - E@SY Basic si E@SY Plus - clienţii vor beneficia de preţuri foarte accesibile pentru terminale, începând de la 50 de EUR, şi primesc acces nelimitat la instant messenger şi email.

Pentru numai 12 EUR pe luna, cu E@SY Basic primeşti 100 MB de date, iar preţul pentru apelurile în alte reţele este de doar 0,10 EUR pe minut. De asemenea, pentru primele 2 luni, primeşti gratuit opţiunea cu 3.000 de minute de apeluri către yahoo messenger sau alte servicii de telefonie prin internet.

Cu E@SY Plus, pentru numai 24 EUR pe luna, ai internet nelimitat, minute şi sms-uri nelimitate în reţeaua Zapp, precum şi apeluri nelimitate de telefonie prin internet.

"Oferta actuală de servicii de telefonie nu exploatează pe deplin potenţialul telefoanelor mobile sau al tehnologiilor disponibile. Pentru noi a fost doar logic şi natural ca un client care utilizează serviciul de sms să poata de asemenea sa trimita si emailuri sau să comunice cu ajutorul instant messenger-ului. Mai mult decat atât, am decis să oferim o alternativă şi utilizatorilor care folosesc foarte intens serviciul de voce, oferindu-le acum şi minute de telefonie prin internet, către yahoo messenger şi alti furnizori de servicii de telefonie prin internet", a adăugat Chris Bataillard, CEO Zapp.

Clienţii care doresc să deţină controlul costurilor de telefonie, fără abonament sau facturi, pot alege pachetul Zapp E@SY prepaid de 199 EUR cu 20 EUR credit iniţial. Vor primi gratuit în primele 2 luni internet nelimitat şi opţiunea cu 3.000 de minute de telefonie prin internet.

Zapp E@SY prepaid este disponibil în 3 forme:

- Zapp E@SY Day cu internet nelimitat - perioada de valabilitate 1 zi, credit necesar 1,9 EUR;

- Zapp E@SY Week, include 30 MB de date - perioada de valabilitate 1 săptămână, credit necesar 3 EUR;

- Zapp E@SY Month, include 100 MB de date - perioada de valabilitate 1 luna, credit necesar 10 EUR;

În plus, Zapp E@SY poate fi conectat ca modem la un PC sau laptop, beneficiind de o arie de acoperire cu 50% mai mare decât nivelul de acoperire 3G al competitorilor Zapp.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb