Zbor direct Bucureşti - Marrakech, din noiembrie

A.T.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 2 august 2018

Zbor direct Bucureşti - Marrakech, din noiembrie

Compania aeriană româneas-că Blue Air şi magazinul online de vacanţe Lidl Tour anunţă lansarea zborurilor directe pe ruta Bucureşti -Marrakech, Maroc, începând cu 3 noiembrie, şi se vor desfăşura în fiecare sâmbătă până pe 5 ianuarie 2019.

Biletele au fost puse deja în vânzare pe site-ul Blue Air, iar de pe site-ul Lidl Tour pot fi achiziţionate pachete turistice.

Potrivit reprezentanţilor Blue Air, pentru români, Marrakech a fost o des-tinaţie exotică dorită, dar lipsa opţiunilor de zbor directe a descurajat mulţi turişti să descopere "capitala turistică" şi fosta capitală imperială a Marocului.

Tudor Constantinescu, directorul commercial Blue Air, a declarat: "Marrakech este unul dintre cele mai populare oraşe turistice din Maroc şi ne bucurăm să oferim această destinaţie vibrantă clienţilor noştri, în parteneriat cu Lidl Tour. Fiind unul dintre centrele economice ale ţării, există un potenţial imens în Marrakech, atât în ceea ceea ce priveşte călătoriile turistice, cât şi cele de afaceri, şi suntem încântaţi să adăugăm în oferta noastră zborul direct Bucureşti - Marrakech. Avem încrederea că va fi foarte bine primit de turiştii români".

La rândul său, Frank Wagner, CEO Lidl România, a declarat: "În luna iunie aniversam doi ani de prezenţă Lidl Tour pe piaţa românească prin lansarea, în parteneriat cu agenţia Karpaten, a primelor pachete turistice din România cu zbor direct Bucureşti-Marrakech, oferindu-le astfel românilor 4 variante de vacanţă în surprinzătorul Maroc. Acum, datorită parteneriatului cu Blue Air, ne propunem să îi aducem mai aproape de această destinaţie minunată şi pe cei care îşi doresc vacanţe do-it-yourself, oferindu-le posibilitatea de a achiziţiona doar bilete de avion".

Una dintre cele mai interesante des-tinaţii din afara Europei, Marrakech este un amestec de istorie, cultură, tradiţie şi o energie specială care trebuie să fie experimentată pentru a fi înţelea-să. Celebrul creator de modă Yves Saint Laurent a fost fermecat de exotismul oraşului, declarând că Marrakech l-a învăţat totul despre culoare.

Pe lângă Oraşul Roşu turiştii mai pot explora Sahara, se pot relaxa pe plajele exotice de la Agadir sau pot face un tur al celebrelor oraşe imperiale Marrakech, Ouarzazate, Fes, Rabat sau Casablanca.

Blue Air şi-a început activitatea pe 13 decembrie 2004, în prezent operând peste 106 de rute în Belgia, Cipru, Danemarca, Franţa, Finlanda, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Norvegia, Marea Britanie, Portugalia, România, Suedia şi Spania. În cei peste 13 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 21 de milioane de pasageri, iar în anul 2017 a transportat 5.061.790 pasageri. Compania are nouă baze operaţionale, în Bucureşti, Bacău, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Larnaca, Liverpool, Torino şi Alghero.

Blue Air operează o flotă de 29 de aeronave Boeing 737.

Lidl Tour este un magazin online cu vacanţe lansat pe piaţa locală în 2016. Lidl Tour oferă clienţilor circuite, sejururi, croaziere sau vacanţe exotice unice, către destinaţii variate, atât din România, cât şi în jurul lumii. În doar 2 ani de la lansare, Lidl Tour a atins pragul de 15.000 de clienţi şi peste 800 de pachete turistice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb