Zelenski: "Militarii noştri sunt în mişcare, înaintăm pas cu pas"

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 19 iunie 2023

Zelenski: "Militarii noştri sunt în mişcare, înaintăm pas cu pas"

Preşedintele Volodimir Zelenski a vorbit mai pe larg, în alocuţiunea de duminică seară, despre contraofensiva ucraineană, care intră în a treia săptămână, informează news.ro.

El a spus că cele mai dificile misiuni sunt în direcţia Tavria, din sud, şi a menţionat unităţi ale armatei ucrainene implicate în operaţiuni, mulţumindu-le, încurajându-le şi dând asigurări că vor avea succes.

"Această săptămână se încheie - o săptămână foarte importantă pentru noi toţi: pentru apărarea noastră, pentru paşii noştri înainte, pentru acţiunile noastre ofensive", a spus Zelenski. "Armata noastră este în mişcare: poziţie cu poziţie, pas cu pas, mergem înainte", a anunţat preşedintele ucrainean care, pentru prima dată de la începutul contraofensivei - al cărei debut este considerat a fi la data de 4 iunie, chiar dacă nu a fost anunţată ca atare -, a vorbit mai pe larg despre aceasta spunând că "este timpul să mulţumească tuturor soldaţilor, celor care s-au distins în această săptămână".

Zelenski a spus că direcţia Tavria, din sud, este cea mai dificilă şi a menţionat câteva dintre unităţile care participă la ofensivă ilustrând diversitatea şi complexitatea operaţiunilor: infanteriştii marini, paraşutişti din batalionul de recunoaştere, membri din brigada de vânătoare, brigada mecanizată, artilerie, o companie de atac cu drone, genişti.

A amintit şi de membrii Gărzii Naţionale, spunând că "băieţii îndeplinesc sarcini în regiunea Luhansk, în apropiere de Bilohorivka".

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. SANT IN MISCARE , PE NAIBA !!! SANT IN MISCARE , PE LOC S-AU INAPOI ....... ZECI DE MII DINTRE EI , SANT DEJA CU MANUTELE PE PIEPT , IN SPITALE S-AU IN GROAPA COMUNA ....... DA , A INTRAT IN A 3-a SAPTAMANA IN CARE UMPLU CU CADAVRE , CAMPURILE SI PADURILE ...... ACUMA , LUCRURILE S-AU INVERSAT !!!!! RUSII , BINE ASCUNSI IN TRANSEE SI FORTIFICATII , TRAG IN EI , CA IN POLIGON ...... FAIMOASELE BLINDATE ANGLO - AMERICANO - GERMANO - OLANDEZO , SI CARE OR MAI FII , SAR IN AER , UNUL DUPA ALTUL ...... ELICOPTERELE RUSESTI DE ATAC , LE FAC PRAF ....... LUNETISTII RUSI , AI MIRUIESC PE CINSTITII UCRAINIENI , LA GRAMADA ....... SI NAPOLEON - CEL - MIC , ASCUNS IN SUBTERANE , MULTUMESTE ........ DE UNDE O AVEA ATATEA MULTUMIRI , BAI FRATE ???? DE UNDE LE SCOATE ????? MAI ARE , PRIN BUZUNARELE ALEA MICI ALE LUI ???????????????

    1. APROPO : AM AUZIT CA AMERICANII SPUMEGA DE FURIE , SI AMENINTA CA TRIMIT ALTE BLINDATE ....... SA TRIMITA NENE , SA TOT TRIMITA ...... DA , E CLAR !!!!! RUSII , NU MAI LUPTA DE MULT NUMAI CU UCRAINA , CI SI CU MARILE PUTERI OCCIDENTALE ....... E DEJA 1 RAZBOI SEMI - MONDIAL , INSA NEDECLARAT PE FATA .......

      Inainte de a posta pe un site romanesc, invata limba romana si mai ales nu uita sa iti iei pastilele.

      Esti mascariciul de serviciu! 

      Tu esti unul din cei informati djn surse autorizate,care crede ca Rambo singur cu un arc si un cutit distruge o brigada rusa!

      Va pupa Auras pe fruntea creata,daca toti am merge dupa fenta,boreal si ursulina ar fi in delir,dar ghinion! ... 

      Adevărul e spus doar de către Dan Diaconu, care minte deja de un deceniu.

      Propaganda sovietică necesită carențe intelectuale grave și retard avansat. 

    Ukraina a pierdut deja razboiul cu Russia.. Zelenski este turbat de furie si nu stie cum sa fuga dar nu il lasa americanii care au pierdut foarte multi bani in aceasta afacere din Ukraina…

    1. Rusia și-a pierdut și viitorul. Să vedem la ce îi va folosi propaganda asta. :))))

      De unde ai tu toate informațiile acestea?

    Fortele armate a lui Zelenski OPRESC Marea Contraofensiva,

    ca sa reevalueze tactica,pierderile IMENSE asta cere, scrie 

    Kyiv Independent,portavocea oficiala a guvernului din Ucraina

    Mai lasa-ne cu "pas cu pas". Avem si noi unul care ne-a luat "pas cu pas" si Romania a ajuns vai de capul ei. V-a impuiat capul taica Biden si UE MUE si voi ati pus botul. Zelensky, vei da socoteala pentru ca distrus o generatie de barbati tineri, intr-un razboi idiot, care nu avea niciun sort de izbanda.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb