Zgonea a semnat o declaraţie de susţinere a integrării comunităţii rome în societate

E.D.
Miscellanea / 8 aprilie 2014

Valeriu Zgonea, Preşedintele Camerei Deputaţilor, a semnat astăzi, la Conferinţa preşedinţilor de Parlamente din statele membre UE de la Vilnius, o declaraţie de susţinere a integrării comunităţii rome în societate, susţin surse de presă.

Comisia Europeană a impus în mod ferm integrarea romilor pe agenda politică a statelor din întreaga Europă. Potrivit unui nou raport privind progresele înregistrate de statele membre în contextul cadrului UE pentru strategiile naţionale de integrare a romilor, încep treptat să se vadă primele semne de îmbunătăţire în viaţa romilor.

Cu această ocazie, domnia sa a declarat:"De Ziua Internaţională a Romilor, transmit cele mai bune gânduri tuturor reprezentanţilor acestei etnii! România recunoaşte şi respectă drepturile acestei minorităţi şi sprijină permanent procesul de integrare a romilor în societatea românească". "Cu aceeaşi ocazie, toţi preşedinţii de Parlamente din UE am semnat în cadrul Conferinţei de la Vilnius o declaraţie de susţinere a integrării comunităţii rome în societate", a scris preşedintele Camerei pe pagina sa de Facebook.

Valeriu Zgonea participă astăzi la lucrările Conferinţei preşedinţilor de Parlamente din statele membre ale Uniunii Europene, care se desfăşoară în Lituania, la Vilnius. Pe agenda reuniunii sunt prevăzute sesiuni plenare având ca teme rolul Parlamentelor în combaterea consecinţelor crizei economice şi financiare, lecţii privind controlul respectării principiului subsidiarităţii în parlamente, cooperarea interparlamentară cu ţările Parteneriatului Estic, cooperarea interparlamentară în domeniul libertăţii, securităţii şi justiţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb