ZIARUL BURSA

26 iulie 2017
Ediţia din 15.08.2024
"Reorganizarea sistemului - soluţie pentru stoparea scumpirii energiei"

DIAN POPESCU: "Reorganizarea sistemului - soluţie pentru stoparea scumpirii energiei"

A consemnat ANCUŢA STANCIUCompanii / 26 iulie 2017

Dian Popescu, actualmente consilier al ministrului energiei Toma Petcu, ne-a acordat un interviu în care ne-a spus punctul domniei sale de vedere cu privire la creşterea preţului energiei din această vară. Domnia sa a ţinut să ne precizeze că declaraţiile pe care ni le-a acordat sunt în nume propriu şi nu în numele Ministerului Energiei. Dian Popescu, fost senator, este cunoscut pentru faptul că a modificat Legea 123/2012 a energiei şi gazelor naturale.

Acţiune penală împotriva RCS&RDS pentru infracţiuni de dare de mită şi spălare de bani

Acţiune penală împotriva RCS&RDS pentru infracţiuni de dare de mită şi spălare de bani

A.S.Anticorupţie / 26 iulie 2017

Actualizare 12:13 DIGI a deschis la 40,8 lei/acţiune

Digi Comunications (DIGI) a deschis în şedinţa de tranzacţionare de astăzi ,din cadrul Bursei de Valori Bucureşti (BVB), la 40,8 lei/acţiune.

----

DNA a dispus, ieri, cu privire la RCS&RDS, punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de dare de mită şi spălare de bani, potrivit unui comunicat al DIGI, transmis BVB.

APLICAREA LEGII INSOLVENŢEI PERSOANELOR FIZICE, DIN NOU AMÂNATĂ  Piperea: "Guvernul va emite un proiect legislativ pentru corectarea Legii insolvenţei personale"

EMILIA OLESCUPolitică / 26 iulie 2017

Aplicarea Legii insolvenţei persoanelor fizice urmează să fie din nou amânată, în şedinţa de Guvern din această săptămână, la cererea Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), după cum ne-a spus avocatul Gheorghe Piperea, consilier onorific al primului ministru pe probleme de fiscalitate, bănci, piaţă de capital şi insolvenţă.

PMI vrea să treacă de la ţigaretele convenţionale la alternativele fără fum

PHILIP MORRIS INTERNATIONAL INVESTEŞTE JUMĂTATE DE MILIARD DE EURO ÎN UNITATEA DE PRODUCŢIE DE LA OTOPENI PMI vrea să treacă de la ţigaretele convenţionale la alternativele fără fum

Emilia OlescuCompanii / 26 iulie 2017

Philip Morris Internaţional (PMI) intenţionează să renunţe la producţia de ţigarete convenţionale şi să se specializeze pe produsele alternative care nu presupun arderea tutunului, ci doar încălzirea acestuia, după cum au anunţat, ieri, oficialii companiei.

Lovitură de imagine pentru afacerile din turism ale lui Murad

TURIŞTII ISRAELIENI S-AU PLÂNS CĂ AU FOST DISCRIMINAŢI ÎN HOTELUL PHOENICIA DIN MAMAIA Lovitură de imagine pentru afacerile din turism ale lui Murad

Companii / 26 iulie 2017

Actualizare 12:26 Meshek Wings: "Turiştii israelieni sunt foarte mulţumiţi de litoralul românesc, iar sezonul va fi prelungit până în octombrie"

Touroperatorul israelian Meshek Wings a declarat că turiştii israelieni sunt mulţumiţi de litoralul românesc şi că sezonul va fi prelungit până în octombrie, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

---

Oficialii lanţului hotelier Phoenicia spun că brăţările mov purtate de turiştii din Israel fac diferenţa între diferite regimuri de masă, şi nu între naţionalităţi, deoarece aceştia au optat pentru un pachet turistic cu mic dejun şi cină, spre deosebire de mic dejun şi prânz ales de alţi turişti.

Cetatea Feldioara a fost modernizată cu 12,379 milioane de lei

Cetatea Feldioara a fost modernizată cu 12,379 milioane de lei

OVIDIU VRÂNCEANUCompanii / 26 iulie 2017

Lucrările de reconstrucţie a Cetăţii Feldioara s-au încheiat şi au fost recepţionate ieri. Proiectul a început în anul 2013, când Consiliul Judeţean Braşov a preluat în totalitate administrarea realizării acestei cetăţi. Amplele lucrări au transformat din temelii vechiul edificiu teuton care datează din secolul al XIII-lea, redându-i măreţia de odinioară, ţinând cont că din aceasta mai rămăseseră în picioare doar trei ziduri.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

FMI recomandă BCE să menţină stimulentele

Internaţional / 26 iulie 2017

Banca Centrală Europeană (BCE) ar trebui să menţină o politică monetară relaxantă pentru o perioadă îndelungată, deoarece inflaţia va rămâne sub ţintă, a apreciat, ieri, Fondul Monetar Internaţional (FMI), transmite Reuters, confrom Agerpres.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo