ZIARUL BURSA

25 august 2017

CRIZA BVB Sobolewski a gonit un sfert dintre investitori

MAKEEditorial / 25 august 2017

MAKE

Situaţia ruşinoasă generată la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) de fostul ei director general Ludwik Sobolewski, care, cu complicitatea preşedintelui BVB Lucian Anghel, a încercat, contra voinţei Consiliului Bursei, să-şi perpetueze mandatul dincolo de data expirării, ei bine, această situaţie de un penibil fără precedent în istoria de 22 de ani a Bursei, este ignorată de comunicatele festive şi mincinoase ale BVB, care au început de alaltăieri să cadă pe la Agerpres.

Comunicatul BVB de ieri este manipulat, BVB se laudă că ar avea 62 de mii de investitori, fără să spună că numărul este în scădere faţă de trimestrul anterior, care este în scădere faţă de trimestrul anterior, care este în scădere faţă de etc...

La BVB, 75% dintre investitori sunt pasivi

CRIZA BVB La BVB, 75% dintre investitori sunt pasivi

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 25 august 2017

Bursa de Valori Bucureşti îşi dă importanţă cu numărul investitorilor săi, trecând sub tăcere că audienţa sa la public este insignifiantă şi insignifiantă ar fi fost chiar dacă ea ar fi crescut. Dar, din păcate, de fapt, numărul investitorilor a scăzut.

CRIZA BVB Ziarul BURSA cere BVB regim nediscriminatoriu

BURSAPiaţa de Capital / 25 august 2017

Preşedintele Grupului de Presă BURSA i-a transmis, ieri, domnului Alin Barbu, Director General Adjunct al Bursei de Valori Bucureşti, o Adresă, prin care solicită anularea regimului de discriminare a ziarului BURSA în accesul la informaţiile publice furnizate de BVB.

"Controlul ANAF la două bănci, la o zi după declaraţiile premierului, este infracţiune"

SENATORUL PNL FLORIN CÎŢU SARE ÎN AJUTORUL BĂNCILOR: "Controlul ANAF la două bănci, la o zi după declaraţiile premierului, este infracţiune"

EMILIA OLESCUBănci-Asigurări / 25 august 2017

Faptul că, la o zi după declaraţiile premierului Mihai Tudose - care a spus că nu ştie dacă "este foarte sigur" ca oamenii să-şi ţină banii la băncile pe pierdere, menţionând că, din cele 36 de bănci, 18 sunt pe profit şi 18 nu - ANAF a declanşat controlul la două bănci din cele 18 pe pierdere, constituie o infracţiune, este de părere liberalul Florin Cîţu, vicepreşedintele Comisiei pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital din Senat.

Diplomaţia şi Macron

Diplomaţia şi Macron

CORNEL CODIŢĂEditorial / 25 august 2017

CORNEL CODIŢĂ

"-Adică, nene Mandache, cum vine vorba asta de diplomaţie?

-Ei! uite, nene, este un secret, care nu poate să-l aibă orişicare... Se uită aşa nu ştiu cum, şi-l aduce pe om cu vorba, şi iar se uită, şi iar cu vorba, şi iar se uită - e ceva de speriat, pe onoarea mea!"

Macron invită România să colaboreze cu Franţa în "definirea Europei viitorului"

Macron invită România să colaboreze cu Franţa în "definirea Europei viitorului"

Politică / 25 august 2017

Actualizare 15:57 Tudose, întrebat ce a vorbit cu preşedintele francez: "Muncitorii din toată lumea care muncesc în Franţa vor trebui plătiţi ca în Franţa"

Premierul Mihai Tudose a declarat, astăzi, la Neptun, că a discutat cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, ca muncitorii din toată lumea să fie plătiţi la nivelul salariului din Franţa, precizând că acesta este un lucru bun pentru români.

-----

Preşedintele francez, Emmanuel Macron, aflat ieri în vizită la Cotroceni, a invitat România să colaboreze cu Franţa în "definirea Europei viitorului", pentru că Bucureştiul este ferm decis să integreze "România într-o Europă care merge înainte".

DNA: Trecerea Inspecţiei Judiciare în subordinea ministrului Justiţiei va afecta grav independenţa procurorilor

UPDATE DNA: Trecerea Inspecţiei Judiciare în subordinea ministrului Justiţiei va afecta grav independenţa procurorilor

A.A.Anticorupţie / 25 august 2017

Actualizare 14:36 Dragnea: "Sistemul de justiţie nu trebuie să se învârtă în jurul lui Iohannis sau în jurul lui Kovesi sau Lazăr"

Liviu Dragnea a avertizat astăzi că "legile justiţiei vor fi decise în Parlament" şi l-a atacat pe Klaus Iohannis, care criticase dur propunerile făcute miercuri de ministrul Tudorel Toader.

Actualizare Tudorel Toader, despre scandalul modificărilor din Justiţie: "Culeg toate reacţiile, vedem care sunt soluţiile finale, le înserăm în proiectul de lege şi trimitem proiectul la CSM"

-------

Direcţia Naţională Anticorupţie susţine că trecerea Inspecţiei Judiciare în subordinea ministrului Justiţiei, numit politic, este o modificare de natură să afecteze grav independenţa procurorilor.

Cosmin Ghiţă (Sursa foto: Facebook)

DIN SEPTEMBRIE Cosmin Ghiţă preia şefia Nuclearelectrica

Companii / 25 august 2017

Actualizare 10:14 Noi membri în Consiliul de Administraţie al Nuclearelectrica

Un număr de şase membri provizorii în Consiliul de Administraţie al companiei au fost propuşi de acţionarul majoritar Ministerul Energiei şi aleşi de acţionarii Societăţii Naţionale Nuclearelectrica, în Adunarea Generală Ordinară de ieri, pentru un mandat provizoriu de patru luni de zile, începând cu data de 27 august 2017, potrivit unui raport trimis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Actualizare 09:44 Domnul Cosmin Ghiţă, în vârstă de 28 de ani, nu are experienţă în energia nucleară

------

Consiliul de Administraţie al SN Nuclearelectrica (SNN) a decis, ieri, numirea lui Cosmin Ghiţă în funcţia de Director General, pentru o perioadă provizorie de 4 luni începând

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
MACRO NEWSLETTER 25 August 2017

MACRO NEWSLETTER 25 August 2017

Internaţional / 25 august 2017

Creditul acordat rezidenţilor din Polonia şi-a accelerat uşor creşterea anuală în iulie 2017, până la 4,2%, de la 4,1% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri lunare de 0,1%, în condiţiile în care creditul acordat gospodăriilor populaţiei...

Lichiditate de doar 3,8 milioane de euro

BVB Lichiditate de doar 3,8 milioane de euro

Andrei IacomiPiaţa de Capital / 25 august 2017

Piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a ieşit în evidenţă, în şedinţa de ieri, printr-o valoare a tranzacţiilor redusă, de doar 17,32 milioane de lei (3,77 milioane de euro), cu mult sub valoarea medie zilnică înregistrată în acest...

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo