Zimmer Biomet investeşte 3,5 milioane de euro ȋn România şi deschide o sucursală locală

G.D.
Companii / 4 noiembrie 2022

Zimmer Biomet investeşte 3,5 milioane de euro ȋn România şi deschide o sucursală locală

Zimmer Biomet Holdings deschide o sucursală ȋn România şi investeşte peste 3,5 milioane de euro, ȋn ţara noastră, ȋn 2023, conform unui comunicat remis redacţiei. Investiţia va merge către cheltuieli logistice (birou nou, depozit etc.), construirea unei echipe locale de cel puţin 25 de persoane şi asigurarea stocului de echipamente. Compania va trece de la reprezentarea prin distribuitor la cea directă, iar această schimbare va ȋnsemna extinderea portofoliului de produse, a ofertei de educaţie medicală şi introducerea pe piaţa românească a unei serii de tehnologii digitale şi robotice integrate.

"Este o perioadă istorică în domeniul sănătăţii, iar industria din România caută modalităţi de a oferi servicii noi pacienţilor, care au aşteptări din ce în ce mai mari în ceea ce priveşte sănătatea şi mobilitatea lor continuă", a declarat Wilfred VanZuilen, preşedintele Zimmer Biomet pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Potrivit sursei citate, din 2023, pacienţii români vor avea acces la cele mai noi şi moderne produse Zimmer Biomet, la o gamă mai largă de soluţii pentru medicină sportivă, reconstrucţia articulaţiilor şi a extremităţilor, dar şi la tehnologiile digitale şi robotice ale companiei. Gama ZBEdge combină tehnologii digitale integrate, implanturi, robotică şi servicii de monitorizare, oferind o platformă medicală unică în ortopedie. Această platformă pune la dispoziţia medicilor date precise şi informaţii care ȋi ajută să ia decizii mai bune pentru pacienţi, atât ȋn timpul intervenţiilor chirurgicale, cât şi ȋn procesul de recuperare după intervenţii chirurgicale la genunchi, şold etc.

Institutul Zimmer Biomet, care oferă educaţie de clasă mondială pentru profesioniştii în ortopedie, îşi extinde, de asemenea, oferta de educaţie medicală în ţara noastră, începând de anul viitor.

"România este una dintre cele mai mari pieţe din Europa Centrală şi de Est şi o bază importantă de clienţi pentru Zimmer Biomet. Suntem mândri să colaborăm cu chirurgi, spitale, clinici şi universităţi pentru a îmbunătăţi experienţele şi rezultatele pacienţilor din România şi pentru a spori eficienţa operaţiunilor lor", a completat Wilfred VanZuilen.

Compania Zimmer Biomet, ȋnfiinţată ȋn 1927, ȋn Indiana, SUA, are birouri ȋn 31 de ţări şi desfăşoară operaţiuni ȋn peste 100. La nivel global, are 17.000 de angajaţi, iar ȋn Europa, 5.000. Pe piaţa românească este prezentă din anul 2005, prin intermediul partenerilor distribuitori de echipamente medicale, şi are deja un portofoliu consistent de clienţi, ȋn rândul clinicilor şi spitalelor private şi de stat şi universităţilor de profil. Odată cu trecerea la reprezentare directă, ȋn România, compania vizează creşterea numărului de clienţi şi diversificarea acestora.

Pentru primul an pe piaţa românească, compania are ȋn plan angajarea a minim 25 de persoane. Sediul local al Zimmer Biomet va fi deschis ȋn ianuarie 2023, ȋn Bucureşti, la Sema Park.

Anunţul despre investiţia ȋn România a fost făcut de către reprezentanţii companiei, în cadrul Conferinţei Societăţii Române de Ortopedie (SOROT), unde Zimmer Biomet expune ȋntreaga gamă de soluţii medicale, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb