ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI - EDIŢIE SPECIALĂ / MESAJUL EXCELENŢEI SALE, DOAMNA SIRI BARRY, AMBASADORUL NORVEGIEI ÎN ROMÂNIA: 1 Decembrie, o zi în care să înţelegem mai bine istoria, cultura şi tradiţiile României

Ziarul BURSA #Politică / 1 decembrie 2021

Excelenţa Sa, doamna Siri Barry, Ambasadorul Norvegiei în România

Excelenţa Sa, doamna Siri Barry, Ambasadorul Norvegiei în România

România este un partener important pentru Norvegia. Ţările noastre au relaţii excelente şi o cooperare de lungă durată. Dialogul nostru bilateral este în continuă extindere şi deschide multe oportunităţi pentru proiecte reciproc avantajoase.

Suntem parteneri apropiaţi în Europa, aliaţi puternici în NATO şi cooperăm strâns în multe alte organizaţii internaţionale. Lucrăm împreună pentru a lupta împotriva pandemiei de Covid-19 şi pentru a ne reconstrui economiile mai bine şi mai ecologic.

Prin Granturile Spaţiului Economic European (SEE) şi Norvegiene, Norvegia contribuie la reducerea disparităţilor sociale şi economice din Europa. Granturile sunt, de asemenea, instrumente excelente pentru consolidarea şi aprofundarea în continuare a relaţiilor bilaterale dintre România şi Norvegia. Granturile au susţinut aproape 1.500 de iniţiative relevante pentru subiecte-cheie ale societăţii româneşti, precum energie curată, creştere verde, mediu, cultură, instituţii şi proceduri democratice, sănătate, cercetare şi societate civilă.

Norvegia aşteaptă cu nerăbdare să-şi dezvolte în continuare relaţiile de afaceri şi comerciale cu România şi să continue cooperarea în domeniul cultural.

Sunt onorată să particip la sărbătorirea Zilei Naţionale a României pe 1 Decembrie. Aceasta este o zi importantă a unificării, o zi în care să înţelegem mai bine istoria, cultura şi tradiţiile României.

Ziua Naţională a României îmi oferă o oportunitate excelentă să le urez tuturor românilor călduroase felicitări, sănătate, pace şi prosperitate.

La mulţi ani, România! Gratulerer med dagen Romania!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb