ZONA BERCENI: A început construcţia la Metalurgiei Park Residence

Valentin Busuioc
Companii #Imobiliare / 30 martie 2015

A început construcţia la Metalurgiei Park Residence

Au început lucrările de construcţie la Metalurgiei Park Residence, din Sectorul 4 al Capitalei, un proiect imobiliar ce se va desfăşura pe maximum 50 hectare (500.000 metri pătraţi), în mai multe etape de construcţie şi punere în vânzare a apartamentelor, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Anunţul a fost făcut de SudRezidential.ro (promotor imobiliar al zonei de sud din Bucureşti), împreună cu divizia financiară Credit24h.ro şi Adiru.ro (Asociaţia Dezvoltatorilor Imobiliari din România Urbanis)

Proiectul imobiliar este amplasat în zona Berceni, la intersecţia străzilor Metalurgiei cu Drumul Binelui. Pentru faza iniţială (pentru care au fost achiziţionate loturi de teren de aproximativ 15 ha), o serie de dezvoltatori din sudul Capitalei (Brown Residence, Top House şi Viva Residence) şi-au anunţat intenţia să construiască, până în 2016, 5.000 de noi apartamente în acest ansamblu imobiliar.

Parcul rezidenţial va avea şcoală, grădiniţă, spa, pază, monitorizare video, iluminat nocturn, spaţii de joacă pentru copii şi spaţii verzi. Preţurile apartamentelor vor începe la circa 800 euro/mp util cu TVA de 5% inclus, iar costul unui loc de parcare va fi de 1.500 euro plus TVA.

Autorii comunicatului mai relatează: "Având în vedere că în zona există deja un Plan Urbanistic Zonal, care va permite ridicarea de imobile de locuinţe în cel mai scurt timp, primele blocuri vor fi disponibile la vânzare în prima parte a anului 2015".

Printre criteriile alegerii locului de construcţie, dezvoltatorii menţionează recentele investiţii în infrastructură rutieră din Sectorul 4 (precum pasajul subteran auto de la Piaţa Sudului) şi acceleraţia scăzută a plăcilor tectonice (risc seismic redus al întregii zone).

Metalurgiei Park Residence va fi realizat cu capital integral românesc, prin utilizarea forţei de muncă din Bucureşti şi zonele limitrofe, conchide comunicatul citat.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. nu va imprumutati pe 30 de ani ca sa cumparati posircile astea de case noi...pana achitati creditul sunt deja deteriorate 80 %..pe dezvoltatori mp nu-i costa mai mult de 300-400 euro...nici chinezii nu construiesc uc viteza astora.

    Cata incredere poti sa ai in asemenea dezvoltatori care in Popesti au dat o gramada tepe? Gresie si faianta de proasta calitate si montate mizerabil, apartamente lasate neterminate dupa ce s-au vazut cu banii, probleme cu apa pentru ca nu s-au platit datoriile de pe santier in ansambluri Brown, Corvaris sau cu curentul din aceeasi cauza in Allegra si la altii. Si oamenii nu au putut sa isi faca contract pe numele lor ramanand fara apa sau curent sau stand la mana dezvoltatorilor care se pare ca sunt personaje interlope ce lucreaza doar pe persoana fizica.

    De verificat cu mare atenție documentațiile de urbanism [PUD .urile] care stau la baza eliberării autorizațiilor de construire!!! Nu este respectata legea 50 si nici 350 modificata ! In prezentare invoca un Puz care nu este respectat ......mare atenție sa nu va treziți ca ați cumpărat case intrun parc doar......nu si rezidențial ....:]]

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb