Zuckerberg, audiat în Parlamentul European

Mihaela Dan
Internaţional / 22 mai 2018

Mark Zuckerberg (Sursa foto: Facebook)

Mark Zuckerberg (Sursa foto: Facebook)

Actualizare 19:41 Zuckerberg, în deschiderea audierii sale la PE: Siguranţa utilizatorilor va fi întotdeauna mai importantă decât profitul

Mark Zuckerberg, fondator şi CEO Facebook, a declarat, astăzi, în deschiderea audierii sale la Parlamentul European, în contextul Cambridge Analytica, că siguranţa utilizatorilor platformei de socializare va fi întotdeauna mai importantă pentru el şi echipa lui decât profitul.

Zuckerberg a făcut referire la mai multe schimbări pe care compania le-a făcut sau le-a promis, în urma izbucnirii scandalului Cambridge Analytica. Între aceste schimbări, el a menţionat: limitarea volumului de date pe care le pot colecta aplicaţiile, sfătuirea utilizatorilor să verifice setările privitoare la siguranţa aplicaţiilor pe care le folosesc şi anchetarea tuturor aplicaţiilor care au primit multe date ale utilizatorilor înainte de izbucnirea acestui scandal.

Întâlnirea, la care participă şi Preşedintele şi raportorul comisiei LIBE, are loc în aceeaşi săptămână în care intră în vigoare noul Regulament General privind Protecţia Datelor (GDPR), act care fixează un nou standard general pentru protecţia datelor consumatorilor.

------------

Actualizare : Audierea a început

------------

Mark Zuckerberg va fi audiat, în scurt timp, în Parlamentul European, unde va răspunde întrebărilor referitoare la sustragerea datelor a peste 87 de milioane de utilizatori de către Cambridge Analytica. Audierea cofondatorului Facebook va fi transmisă în direct, informează News.ro.

Audierea lui Mark Zuckerberg în Parlamentul European va avea loc în intervalul orar 16.15 GMT - 17.30 GMT (19.15 - 20.30 ora României). Iniţial, această întâlnire ar fi trebuit să aibă loc în spatele uşilor închise, dar majoritatea liderilor din Parlamentul European au fost de acord să ceară preşedintelui PE, Antonio Tajani, ca audierea lui Mark Zuckerberg să fie transmisă live.

"Am discutat personal cu domnul Zuckerberg despre posibilitatea transmiterii live prin streaming a audierii sale. Sunt bucuros să anunţ că el a acceptat această solicitare. Aceasta este o veste minunată pentru cetăţenii europeni", anunţa Antonio Tajani pe Twitter.

Facebook a recunoscut, la începutul acestei luni, că datele a până la 87 de milioane de utilizatori ai platformei de socializare ar fi putut fi obţinute de compania Cambridge Analytica, care a lucrat pentru preşedintele american Donald Trump în timpul campaniei sale electorale din anul 2016.

Puteţi umări audirea live aici

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb