100 MILIOANE DE EURO PENTRU UN LANŢ DE CLUBURI ÎN TOATĂ LUMEA  "Private Media Group" a lansat "The Private Gentlemen's Club" în Capitală

C.I.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 19 octombrie 2005

Un nou punct de atracţie al vieţii de noapte a fost lansat recent în Bucureşti, la deschiderea oficială a clubului The Private Gentlemen's Club, întîmpinat de peste 300 de oaspeţi. Cu o capacitate de 250 de persoane, The Private Gentlemen's Club reprezintă o locaţie exclusivistă în centrul oraşului şi oferă ocazia unui divertisment pentru domnii care doresc să se bucure de o atmosferă elegantă şi incendiară prin intermediul unui program susţinut de 50 de dansatoare profesioniste.

Rezultat al contractului în valoare de 100 de milioane dolari încheiat recent de Private Media Group Inc. cu omul de afaceri Zyon Ayni pentru acordarea de franciză în vederea deschiderii unui lanţ de cluburi de noapte în Europa, Statele Unite ale Americii şi Asia, Private Gentlemen's Club din Bucureşti este primul din Europa şi va fi urmat de cel din Barcelona, în ianuarie 2006.

Cu o experienţă de peste 40 de ani, Private Media Group Inc. este liderul mondial în industria divertismentului pentru adulţi, cu o capacitate de distribuţie a produselor sale la nivel internaţional şi cu acces nelimitat la cea mai mare bancă de imagini din domeniu.

Compania este listată la Nasdaq, avînd acces la pieţe de capital care îi permit dezvoltarea prin achiziţie şi licenţiere în diverse domenii, cum ar fi: cluburi de noapte, obiecte vestimentare şi accesorii, produse de îngrijire persoanală şi parfumuri, băuturi şi suplimente nutritive.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb