24pay continuă expansiunea alături de Banca Transilvania

S.B.
Companii / 2 august 2021

24pay continuă expansiunea alături de Banca Transilvania

Aplicaţia 24pay, dezvoltată de compania PTP Online, în parteneriat exclusiv cu Banca Transilvania, oferă utilizatorilor transportului în comun din oraşele Bucureşti, Arad, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Râmnicu Vâlcea, Sibiu şi Timişoara posibilitatea de a achita contravaloarea călătoriilor cu transportul public cu telefonul mobil, prin cardul bancar adăugat în aplicaţie, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Începând cu anul 2018, baza de utilizatori s-a extins constat, iar la finalul lunii Iulie 2021, aplicaţia avea peste 500.000 de descărcări din magazinele de aplicaţii, cele aproximativ 6 milioane tranzacţii procesate prin intermediul acesteia depăşind 20 milioane lei. În ceea ce priveşte rezultatele în Bucureşti, de la lansarea din 9 Iunie 2021 în parteneriat cu STB, s-au procesat deja peste 120.000 de tranzacţii a căror valoare depăşeşte 300.000 lei, aproape jumătate din titlurile de călătorie achiziţionate prin aplicaţie fiind abonamente.

Dezvoltarea software a fost pusă la dispoziţie în mod gratuit către toate regiile de transport din cele 8 oraşe, scopul 24pay fiind acela de a deveni aplicaţia de plată preferată a românilor, iar călătorii să beneficieze de o metodă unitara, rapidă şi sigură de a achita transportul public, oriunde în ţară.

"Odată cu feedback-ul pozitiv primit în urma lansării serviciului în Bucureşti mai facem un pas important în misiunea noastră de a oferi o soluţie integrată pentru plata transportului urban, subteran şi feroviar. Ţinta noastră este de a simplifica modul în care românii călătoresc, oferindu-le varianta de a se deplasa dintr-un oraş în altul folosind aceeaşi aplicaţie atât pentru pentru planificarea traseului, cât şi pentru plata călătoriei. De exemplu, o persoană care doreşte să călătorească din Iaşi în Bucureşti, va putea folosi 24pay pentru a călători cu autobuzul spre Gara Iaşi, apoi cu trenul spre Bucureşti, iar odată ajuns in Capitală va putea opta pentru transportul de suprafaţă sau cel subteran. O călătorie lungă, dar planificată eficient şi achitată fără griji, cu cardul bancar din aplicaţie. Astfel, dorim să ne exprimăm disponibilitatea încheierii unor parteneriate atât cu operatorii de transport subteran şi feroviar, cât şi cu toate regiile de transport public din ţară", declară Ioana Dobre, director executiv PTP Online.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb