37 de nominalizaţi la Pantene Beauty Awards

Mădălina Naumencu
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 29 martie 2006

Un număr de 37 de nominalizaţi, cîte trei pentru fiecare categorie, au rămas din lista lungă de 75 de propuneri pentru cele 13 categorii de premiere ale celei de-a cincea ediţii aniversare a premiilor Pantene Beauty Awards. Nominalizaţii vor fi în continuare supuşi dezbaterii unui juriu format din 17 specialişti, din care fac parte 7 designeri consacraţi, 5 cîştigători ai ediţiilor anterioare şi 5 reprezentanţi ai organizatorilor. Publicul va avea un vot în jurizarea finală a categoriilor speciale.

Cea de a V-a ediţie a premiilor Pantene Beauty Awards, evenimentul recunoscut drept "Oscarurile Industriei de Frumuseţe" din România, va avea drept leit-motiv "Străluceşte în lumina Pantene" şi va avea loc în luna mai. Vor fi acordate următoarele premii: Premiul Frumuseţea Spiritului; Premiul pentru Excelenţă în Reinventarea domeniului frumuseţii; Premiul Stil în Devenire; Premiul Stil de Coafură; Premiul Stil Feminin/Masculin de Vedetă; Premiul Stil în Cuplu; Modelul Feminin/Masculin al Anului 2005; Premiul pentru Excelenţă în Coafură; Premiul pentru Excelenţă în Machiaj; Premiul pentru Excelenţă în Stilism Vestimentar; Premiul pentru Excelenţă în Fotografie.

Încă de la prima ediţie a Pantene Beauty Awards, Pantene Pro-V a decis să susţină creaţia de modă românească prin intermediul premiului "Pantene New Look", decernat în fiecare an unui tînăr designer. Cîştigătorului i se oferă de către Pantene Pro-V susţinerea financiară pentru realizarea unei colecţii de modă care va fi prezentată în următoarea ediţie "Pantene Beauty Awards".

O premieră la această ediţie este decizia organizatorilor de a transmite mai departe către publicul larg experienţa Pantene. Astfel, în aprilie şi mai vor fi organizate întîlniri ale tinerelor din Iaşi, Cluj şi Bucureşti cu specialişti în domeniul modei, coafurii şi machiajului. În lunile aprilie şi mai se va organiza şi o promoţie specială în lanţurile de magazine Cora şi Carrefour. P&G Beauty îmbunătăţeşte zilnic viaţa consumatorilor din întreaga lume prin cele peste 130 de mărci comercializate în peste 180 de ţări. În anul fiscal 2004/2005, P&G Beauty a înregistrat vînzări globale de peste 19 miliarde de dolari, rezultat care o poziţionează drept una dintre cele mai mari companii de produse de înfrumuseţare din lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb