40.000 de euro în suport financiar pentru un nou program de finanţare al Societe Generale Global Solution Centre

F.D.
Bănci-Asigurări / 12 octombrie 2022

40.000 de euro în suport financiar pentru un nou program de finanţare al Societe Generale Global Solution Centre

Societe Generale Global Solution Centre lansează un nou program de finanţare care vizează susţinerea proiectelor dezvoltate de organizaţii neguvernamentale din România şi care oferă suport financiar în valoare de maxim 40.000 de euro, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei citate, noul program de finanţare, numit Academia de Educaţie pentru Persoane cu Dizabilităţi, are obiectivul de a sprijini iniţiativele create de ONG-uri din România pentru a sprijini dezvoltarea educaţională a persoanelor cu dizabilităţi în acord cu cerinţele existente pe piaţa muncii, pentru a completa abilităţile acestora cu unele adaptate nevoilor pieţei şi a le creşte şansele viitoare de angajare.

Această ediţie se adresează ONG-urilor care au expertiză în educaţie şi capacitatea de a organiza programe de formare dedicate persoanelor cu dizabilităţi şi vizează colaborarea în vederea constituirii unui program de instruire, personalizat şi gratuit, prin care acestea să îşi dezvolte aptitudinile necesare pentru a fi integraţi în forţa de muncă digitală de astăzi, stimulând creşterea profesională şi personală.

"Noua ediţie pe care o lansăm acum vine ca o continuare a programului de finanţare organizat în 2020 şi a angajamentului companiei de a susţine incluziunea socială şi de a avea un impact pozitiv asupra mediului şi a societăţii în general. Suntem aici pentru a ajuta la crearea condiţiilor potrivite pentru implementarea unor iniţiative care conduc către unui viitor mai bun şi incluziv şi care vor susţine integrarea membrilor comunităţile dezavantajate.

Se spune că diversitatea înseamnă să fii invitat la petrecere, iar incluziunea înseamnă să fii invitat să dansezi. Iar prin prin activitatea noastră, prin proiectele pe care le dezvoltăm împreună cu colegii şi cu partenerii noştri sau le sprijinim, ne dorim să contribuim la construirea unui viitor sustenabil şi a unui mediu incluziv, în care orice persoană, indiferent de particularităţi sau abilităţi, să fie sprijinit să se dezvolte, să fie respectat şi apreciat", a spus Cătălina Magui, Director HR al Societe Generale Global Solution Centre.

Perioada de depunere a proiectelor va fi de aproximativ trei săptămâni, de pe 12 octombrie până pe 01 noiembrie 2022, ulterior acestei date începând etapa de selecţie a aplicaţiilor depuse, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb