Accident pe A2 în care au fost implicate 17 maşini

Andreea Popescu
Ziarul BURSA #Miscellanea / 16 noiembrie 2016

Accident pe A2 în care au fost implicate 17 maşini

Actualizare 14:58 Dragnea: "Ce se întâmplă pe A2 nu este un incident izolat"

Liderul PSD, Liviu Dragnea, consideră că ceea s-a întâmplat astăzi pe Autostrada Bucureşti - Constanţa este "încă o dovadă că guvernul Zero e mai preocupat de acţiuni electorale decât de români".

"Ce se întâmplă pe autostrada Bucureşti - Constanţa nu este un incident izolat. Este încă o dovadă că guvernul Zero este mai preocupat de acţiuni electorale decât să îşi facă datoria faţă de români. Zilele trecute atrăgeam atenţia că România nu are comandament de urgenţă pentru a gestiona întârzierile masive în acţiunile de deszăpezire. Astăzi vedem ce se întâmplă când guvernul Zero nu ia măsurile necesare pentru combaterea poleiului. Fac un apel la reprezentanţii acestui guvern cu Zero rezultate să îşi vină în fire şi să se apuce de treabă. Se joacă cu vieţile oamenilor. În guvernarea tehnocrată Autostrada Soarelui a devenit Autostrada morţii! Treziţi-vă! Nu vrem să mai vedem catastrofe rutiere ce puteau fi evitate", a transmis Liviu Dragnea, prin intermediul unei declaraţii trimise Redacţiei.

(S.A.)

-----------

Mai multe tamponări s-au produs, în această dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, dar şi pe Centura Ocolitoare a Capitalei, din cauza depunerii de polei, transmite Digi24.ro.

17 maşini au fost implicate în două accidente rutiere, care au avul loc pe A2 pe ambele sensuri. În urma evaluării a 22 de persoane, patru oameni au fost transportaţi la spital.

Accidentele au avut loc în zona Glina. 10 maşini s-au ciocnit pe sensul de mers către Constanţa şi şapte pe sensul către Bucureşti. În total, 22 de persoane au fost evaluate de paramedici, dar doar patru persoane au fost duse la spital. Victimele nu au răni foarte grave, o singură persoană are o fractură la una dintre mâini.

Centrul InfoTrafic a atras atenţia că traficul este îngreunat la ieşirea de pe A2 Bucureşti - Constanţa către centura Capitalei din cauza accidentelor rutiere în care au fost implicate mai multe autovehicule.

Accidentele rutiere s-au produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu polei, atrage atenţia Centrul InfoTrafic.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să reducă mult viteza, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul dinainte şi să conducă prudent pentru a evita un accident.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Alo, Dragnea! ce are sula cu prefectura?

    Domnule Dragnea, oare de ce nu iese Firea pe centura? nu-i pasa de romani? n-ar trebui sa lase preocuparile electorale si sa-si vada de ograda?  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb