Action Global Communications desemnata "Cea mai buna Agentie de PR" in Emiratele Arabe Unite si Kuweit

F-A-
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 29 octombrie 2007

Agentia se afla în cursa pentru recunoasterea globala

Action Global Communications, una dintre companiile independente lider în domeniul relatiilor publice din lume, a obtinut premiul pentru "Cea mai buna companie de PR in anul 2007" la premierea CNBC Arabian Property Awards - program anual de recunoastere a companiilor cu cele mai valoroase realizari in domenii conexe dezvoltarii imobiliare.

Cele doua premii de cinci stele, dedicate celor mai importante realizari ale unei agentii, au fost acordate campaniilor de PR create si implementate de Action Global Communications pentru compania Omniyat Properties, dezvoltator de tehnologii avansate, si pentru compania Abyaar, lider în domeniul imobiliar de lux din Kuweit.

Pentru al doilea an consecutiv, Action Global a fost aleasa "Cea mai buna Agentie de PR", consolidând reputatia îndelungata a agentiei în promovarea dezvoltarii domeniului imobiliar din Emiratele Arabe Unite.

Action Global Communications doreste sa reitereze acest succes la ceremonia de premiere a CNBC International Property Awards, care se desfasoara la Hotelul Bellagio din Las Vegas, pe 16 noiembrie 2007 - Action fiind una dintre cele mai premiate patru companii din categoria "Cea mai buna Agentie de PR" din întreaga lume.

"Experienta noastra în pozitionarea initiativelor imobiliare de exceptie în întreaga regiune, cat si rolul nostru în comunicarea strategica si pastrarea capitalului brandului, constituie baza afacerii noastre," a declarat Tony Christodoulou, Presedintele Action Global Communications.

"Credem ca aceste distinctii sunt o recunoastere a angajamentului nostru constant în obtinerea unor rezultate importante pentru clientii nostri. Cunoasterea profunda a pietelor locale si întelegerea industriei într-o regiune în continua dezvoltare ne diferentiaza ca si agentie iar acest lucru se reflecta în titulatura noastra de "Cea mai buna Agentie de PR" în domeniile conexe dezvoltarii imobiliare." a adaugat Tony Christodoulou.

Cu peste 30 de ani de experienta Grupul Action Global Communications desfasoara activitati în 42 de tari aflate pe trei continente detinând o retea extinsa în Centrul si Estul Europei, Balcani, Caucaz, Asia Centrala, Orientul Mijlociu si Africa de Nord .

În România, Action Global Communications ofera servicii de consultanta specifice: comunicare corporativa si de brand, media relations, organizare de evenimente, gestionarea relatiilor de criza si comunicare interna.

In anul 2002, Action Romania a obtinut premiul de "Creativitate si comunicare interna" la prima editie a PR Award, pentru un proiect realizat pentru compania British Airways.

Action Global Communications România a dezvoltat proiecte si campanii de comunicare pentru companii precum: Amadeus, British Airways, BenQ Mobile, Enel, Germanos, Goodyear Dunlop Tires, Honeywell, Indesit, Northrop Grumman, OMV, Oxford Business Group, Petrom, Piraeus Bank Romania si Solectron.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb