ADR lansează concursurile pentru ocuparea celor 50 de posturi

D.R.
Miscellanea / 14 iulie 2023

ADR lansează concursurile pentru ocuparea celor 50 de posturi

Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) lansează concursurile ce vizează ocuparea celor 50 de posturi din cadrul Unităţii pentru Implementarea Programelor de Transformare Digitală (UIPTD), informează un comunicat de presă, remis astăzi . Printre noile poziţii deschise se numără experţi software, de testare, experţi în management de proiect, în securitate cibernetică şi în tehnologii avansate, precum şi manager general, team leaders, analişti de business, arhitecţi şi ingineri de sistem.

"Digitalizarea eficientă are nevoie de cei mai buni specialişti, iar Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă ne oferă posibilitatea de a angaja în sistem project-based experţii de care sectorul public are mare nevoie. PNRR este şansa României de a finanţa digitalizarea administraţiei publice pentru a redefini modul în care cetăţenii interacţionează cu statul. Ţara noastră este recunoscută la nivel mondial pentru competenţele specialiştilor IT. Pentru a concepe şi implementa soluţii digitale de ultimă generaţie, expertiza acestor specialişti este esenţială, deoarece ei vor contribui la construcţia României Digitale, prin dezvoltarea cloudului guvernamental şi a platformelor digitale guvernamentale", a precizat Bogdan-Gruia Ivan, ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării.

"Pentru a livra soluţiile digitale de care România are nevoie, am prevăzut consolidarea echipei ADR cu specialişti IT&C care să se implice substanţial în digitalizarea României. Prin concursurile lansate astăzi, atragem alături de noi talentul naţional din industria IT. Performanţa şi eficienţa experţilor din mediul privat sunt astfel valorificate în procesul de transformare digitală a sectorului public, în beneficiul tuturor cetăţenilor României", a subliniat Dragoş-Cristian Vlad, preşedintele ADR.

Depunerea dosarelor de concurs va putea fi realizată în perioada 14-27 iulie. Ulterior selecţiei dosarelor, proba scrisă va avea loc în data de 4 august, urmând să fie programate sesiunile pentru proba interviu.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. verificati-le rudele dupa ce castiga postul ...

    Parasutati de familie , turcani si ciuci ai digitalizarii... 

    Alta sinecura!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb