ADVERTORIAL Cum să investeşti inteligent la Bursă

Piaţa de Capital / 18 decembrie 2017

Cum să investeşti inteligent la Bursă

Metoda este simplă, uşor de folosit şi nu durează decât o secundă sau două pentru a o pune în aplicare.

Mai mult, nu costă nimic, poate economisi bani şi poate creşte dramatic şansele de succes.

Metoda este simplă, uşor de folosit şi nu durează decât o secundă sau două pentru a o pune în aplicare.

Mai mult, nu costă nimic, poate economisi bani şi poate creşte dramatic şansele de succes.

Este destinată investitorului activ, mereu în căutarea unor funcţii inteligente şi avansate pentru plasarea ordinelor de tranzacţionare.

Să analizam liniile inteligente sau Smart-Lines - unul dintre indicatorii customizaţi din MetaTrader Supreme Edition, plugin disponibil atât pentru MT4 cât şi pentru MT5.

> >Descarcă Plugin-ul Supreme Edition pentru Metatrader

Pentru început este important să înţelegem că scopul acestei activităţi de investiţii şi tranzacţionare la bursă este acela de a identifica un trend, a ne pozitiona în trend cu risc minim şi a rămâne cu trendul până când este supus riscului de epuizare (trend ascendent), respectiv capitulare (trend descendent).

Trendul ascendent este definit ca o succesiune de minime şi maxime ascendente, în timp ce trendul descendent reprezintă o succesiune de minime şi maxime în scădere.

Spre deosebire de evoluţia laterală, trendul arată mai mult ca o mişcare diagonală, pe baza căreia traderii şi investitorii trasează aşa numitele linii de trend sau canale.

Cum ar fi să putem utiliza aceste linii diagonale pe post de ordine de intrare în piaţă (Buy Limit, Sell Limit, Buy Stop, Sell Stop) şi ordine de închidere (Stop Loss şi Take Profit)?

Aici intervin Smart-Lines!

> > Descarca Smart Lines pentru Metatrader

Aspectul inteligent este că putem activa Smart-Lines ca ordin activ, practic linia de trend sau canalul de trend va juca rol de ordin stop sau limită.

Cu plugin-ul exclusiv pentru MetaTrader - MT4 şi MT5 oferit de Admiral Markets, traderii pot aplica Smart-Lines pentru deschiderea de noi poziţii (Buy Limit, Sell Limit, Buy Stop, Sell Stop) sau pentru a închide poziţiile existente, parţial sau total (Stop Loss şi Take Profit).

Ordinele Buy Limit si Sell Limit

Desenaţi o linie de trend, editaţi-o (faceţi ALT + clic pe linie) şi alegeţi volumul dorit - restul va decurge de la sine. O funcţie uşoară, inteligentă şi care corespunde ideilor dvs. de tranzacţionare!

Linia de trend (care este linie de suport într-un trend ascendent) va acţiona ca o linie asociată unui ordin limită de cumpărare. Ordinul în aşteptare va fi executat atunci când preţul va atinge linia de trend.

Ordinele Take Profit si Stop Loss

Sunt disponibile mai multe opţiuni similare, de exemplu închiderea parţială a poziţiilor. Setările pentru ordine vă permit să editaţi volumul pentru a închide din poziţii într-un procent anume. Puteţi închideţi 10%, 50% sau 100% din volumul dvs. Este decizia dvs. INTELIGENTĂ, bazată pe gestionarea personală a tranzacţionării.

În exemplul de mai sus (poziţie de cumpărare), linia de trend va acţiona ca o linie Stop Loss. Poate fi, de asemenea, un procent din ordinul iniţială şi o puteţi utiliza în combinaţie cu linii orizontale şi linii verticale care pot fi activate şi ca Stop Loss şi Take Profit, parţial sau total. Este decizia dvs. INTELIGENTĂ, bazată pe strategia dumneavoastră personală de a maximiza profiturile şi de a minimiza pierderile.

Începeţi testarea cu Spread Rebate de până la 100%

În acest moment puteţi să tranzacţionaţi cu încredere cu noile Smart Lines pentru MT4 şi MT5. Dar Ediţia Supremă nu se opreşte acolo. Aveţi posibilitatea de a testa peste 50 de funcţii suplimentare.

Campania Admiral Markets de Crăciun - Până la 100% Spread Rebate - vă permite să obţineţi înapoi spread-ul tipic pentru cel puţin 30 de zile calendaristice.

Vă invităm să tranzacţionaţi cu până la 100% Spread Rebate şi să testaţi noile Smart Lines.

Dacă nu veţi efectua tranzacţii mai reuşite decât înainte, puteţi lăsa contul să expire sau retrage fondurile.

Pariul nostru este că îl veţi păstra şi veţi tranzactiona mai eficient decât oricând!

> > Pana la 100% Spread Rebate

Avertizare de risc: Tranzacţionarea pe pieţele financiare cu ajutorul contractelor pentru diferenţă (CFD) implică riscuri şi ar putea să nu fie potrivite pentru toate categoriile de investitori. Este posibil să suferiţi o pierdere egală cu sau mai mare decât suma investită de către dvs. Prin urmare, nu trebuie să investiţi sau să riscati bani pe care nu vă permiteţi să îi pierdeţi. Asiguraţi-vă că aţi înţeles toate riscurile asociate tranzacţionării.

Admiral Markets (UK) Ltd. este autorizată şi reglementată de către Autoritatea de Conduită Financiară. (registrul FCA nr. 595450).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb