ADVERTORIAL Cum să joci la Bursă cu mai multe şanse de câştig

Piaţa de Capital / 7 decembrie 2017

Află ce este bursa de valori şi cum să joci la bursă cu mai multe şanse de câştig în 2018.

Cum să joci la bursă; Strategii cu acţiuni la bursa de valori; Care este cea mai bună platformă de tranzacţionare online?

Cum să joci la bursă

Maximele istorice ale indicilor bursieri sunt extrem de mediatizate în acest moment. Atât indicii vest-europeni cât şi cei de pe Wall-Street au înregistrat, în anii recenţi, trenduri susţinute de creştere. Acesta este motivul pentru care întrebarea cum să joci la bursă este acum pe buzele tuturor.

Joaca la bursă nu este, de fapt, o joacă, ci un mod de a investi sumele de bani disponibile astfel încât să se obţină randamente mai mari decât cele oferite de bănci. Cum se poate realiza acest lucru? Este simplu: prin tranzacţionarea de acţiuni la bursa de valori prin intermediul unei platforme online şi a unui broker reglementat.

Strategii cu acţiuni la bursa de valori

Există două strategii importante: cumpărarea de acţiuni şi deţinerea lor pe termen lung şi speculaţiile bursiere pe termene mai scurte.

Prima se realizează prin cumpărarea de acţiuni printr-un broker autorizat la bursa de valori pentru deţinerea fizică, respectiv printr-un broker forex si cfd pentru produse derivate pe acţiuni şi menţinerea în portofoliu a acestora pentru o perioadă lungă de timp (ani de zile), timp în care beneficiul poate veni atât din creşterea valorii acţiunilor cât şi din dividendele acordate de companii. Se pot face modificări în structura portofoliului dar acestea, de regulă, au loc la intervale destul de mari. Avantajul acestei strategii este că nu necesită un consum mare de timp şi poate aduce beneficii substanţiale. Spre exemplu, un număr însemnat de cetăţeni din Statele Unite îşi creează astfel de portofolii ca supliment financiar pentru perioada pensionării.

Cea de-a două strategie răspunde la întrebarea cum se joacă la bursă pe termen scurt şi diferă faţă de prima prin două aspecte esenţiale: utilizarea levierului pentru amplificarea potenţialului profit şi prin faptul că implică atât tranzacţii bursiere pe creştere cât şi pe scădere. Practic, în momentul în care analiza tehnică sau analiza fundamentală ne sugerează faptul că tendinţa pe termen scurt va fi pozitivă, intrăm la cumpărare. În oglindă, când datele sugerează că va urma o perioadă de scădere a cotaţiilor, intrăm la vânzare cu scopul de a închide apoi tranzacţia la un preţ inferior şi a câştiga din diferenţă (short selling la bursă). Sigur, aceasta prezintă un risc mai ridicat decât prima strategie, dar acesta se poate controla printr-o gestiune adecvată a expunerii.

Care este cea mai bună platformă de tranzacţionare online?

Pentru a putea efectua tranzacţiile la bursă, cea mai simplă şi eficientă metoda este de a utiliza o platformă electronică de tranzacţionare la bursă, iar cea mai bună platformă de tranzacţionare online este MetaTrader 4.

Pe scurt, cam acestea sunt răspunsurile la întrebarea cum să joci la bursa de valori. Fă primul pas astăzi!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb