ADVERTORIAL Mightytips a obţinut o nouă licenţă în conformitate cu ONJN

Media-Advertising / 10 august 2022

Mightytips a obţinut o nouă licenţă în conformitate cu ONJN

Întrucât tehnologia se află într-o continuă dezvoltare, acest aspect oferă utilizatorilor numeroase beneficii, indiferent de sectorul de activitate pe care îl au în vizor, conform unui comunicat remis redacţiei. Acest lucru s-a răsfrânt şi în domeniul pariurilor şi a jocurilor de noroc, cum este cazul platformei Mightytips, proiect aparţinând website-ului Seobrotherslv.com. Astfel, platforma de pariuri menţionată, oferă siguranţa şi securitatea necesară indivizilor, aspecte ce sunt garantate de obţinerea licenţei potrivite, din această specialitate.

Potrivit sursei citate, totuşi, deşi există variate posibilităţi în ceea ce priveşte divertismentul din mediul online, opţiuni ce sunt puse la dispoziţie celor pasionaţi, pentru ca o platformă de pariuri şi cazino să aibă un caracter legitim, este necesar să îndeplinească câteva cerinţe stricte. În acest fel, prin respectarea cererilor impuse de către ONJN (Oficiul Naţional al Jocurilor de Noroc), orice site ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul jocurilor de noroc şi a pariurilor, reprezintă siguranţă pentru orice jucător interesat.

Mightytips.ro este o platformă de pariuri ce garantează utilizatorilor săi siguranţă şi securitate, fiind un website al cărei activitate este aprobată de ONJN. Aceasta şi-a obţinut, în luna mai a anului 2022, licenţa de clasa 2, ce atestă faptul că informaţiile furnizate pariorilor pasionaţi şi orice acţiune realizată în cadrul site-ului sau aplicaţiei este în conformitate cu/ şi respectă legile impuse.

Mightytips - Site-ul expert în pariuri şi casino

Platforma Mightytips.ro este considerată a fi unul dintre experţii de renume din sectorul pariurilor şi cazinoului, datorită reputaţiei pe care şi-a creat-o în ceea ce priveşte facilitatea utilizării, dar mai ales a pronosticurilor sportive şi a informaţiilor verificate, ce sunt puse la dispoziţia pariorilor.

Aşadar, echipa Mightytips oferă jucătorilor pronosticuri eficiente, în mod gratuit, sporind şansele de a avea parte de un câştig. De asemenea, pe lângă oferta variată în ceea ce priveşte pariurile, pune la dispoziţia celor interesaţi şi numeroase informaţii ce se centrează pe cele mai recente evoluţii şi actualizări din acest domeniu.

Întrucât atunci când analizăm o platformă ce îşi desfăşoară activitatea într-un sector cum este cazul Mightytips, este necesar să avem în vedere atât avantajele, cât şi dezavantajele pe care aceasta le are bază. În acest caz, vom trece cu vederea asupra câtorva aspecte pe care aceasta le deţine, pentru a putea crea o perspectivă de ansamblu în ceea ce priveşte serviciile pe care le oferă.

Ofertă variată de pariuri

Fie că te încadrezi printre persoanele ce sunt pasionate de fotbal, de tenis, de baschet sau de orice alt sport, Mightytips are pregătită o secţiune cu numeroase sporturi din care tu poţi alege ceea ce ţi se potriveşte. În acest fel, îţi poţi pregăti pariul ţinând cont cu stricteţe de dorinţele tale întrucât platforma se remarcă printr-o diversitate excepţională, subliniază sursa citată.

Uşor de navigat

Spre deosebire de alte website-uri ale căror navigare este de cele mai multe ori una dificilă, Mightytips se adaptează nevoilor utilizatorilor, acordându-le actualizările şi informaţiile necesare, fără a îngreuna procesul de pariere.

Aplicaţie comodă pentru orice dispozitiv

Indiferent de sistemul de operare al dispozitivului tău, Mightytips a fost creat pentru a rămâne la curent cu noutăţile, chiar şi atunci când te afli în deplasare. În acest fel, vei avea la dispoziţie piaţa de pariuri numai cu un clic distanţă, fiind astfel mereu informat cu privire la starea evenimentului urmărit.

Informaţii verificate

Veridicitatea informaţiilor furnizate de către o casă de pariuri reprezintă una dintre cele mai importante aspecte pe care utilizatorii trebuie să le aibă în vedere, încă de dinainte să se asocieze acesteia. Mightytips oferă întotdeauna pariorilor pasionaţi un conţinut cu un caracter informativ, atent selectat, mereu actualizat şi elaborat în detaliu pentru a evidenţia orice modificare minoră.

Licenţa de clasa 2 a platformei de pariuri Mightytips

Una dintre cele mai recente reglementări pe care le impune Oficiul Naţional al Jocurilor de Noroc afirmă faptul că orice resursă ce este implicată în promovarea caselor de pariuri sau a operatorilor de cazinouri online, trebuie să obţină o licenţă de clasa 2. Prin deţinerea acesteia, sursa respectivă confirmă că îşi poate oferi, în mod legal, serviciile pe teritoriul românesc.

Pentru a putea avea un punct de vedere mai complex cu privire la impactul pe care îl au diferenţele de clasă în jocurile de noroc din spaţiul românesc, vom expune câteva deosebiri esenţiale între acestea.

Licenţă clasa 1

Această licenţă este acordată operatorilor B2C, care doresc să ofere servicii de jocuri pe piaţa din România tuturor jucătorilor care nu îşi stabilesc reşedinţa fiscală într-o jurisdicţie a unei alte ţări, subliniază sursa citată.

Licenţă clasa 2

Licenţa de clasa 2 este necesară în cazul operatorilor B2B, ce îşi bazează activitatea pe industria jocurilor de noroc, oferind produse sau servicii companiilor B2C. În acest fel, pentru ca o companie ce se încadrează în acest titlu să funcţioneze legal în spaţiul legislaţiei române, trebuie să posede licenţa necesară.

Licenţă de clasa 3

Acest tip de licenţă este atribuită Loteriei Naţionale Române, ce deţine monopolul jocurilor bazate pe loterie, sau din mediul online. Acesta este singurul organizator legal al jocurilor ce funcţionează în acest sector de activitate.

Astfel, Mightytips este acum un site de pariuri sportive de elită care a obţinut o licenţă de clasa 2 în luna mai a anului 2022 şi care a devenit activă începând cu luna iulie a aceluiaşi an, accentuând, de asemenea, şi procesul complex pe care acesta l-a îndeplinit. Platforma, populară în rândul pariorilor pasionaţi, continuă să ofere conţinut de calitate jucătorilor români şi respectă toate legile şi cerinţele impuse de Autoritatea Naţională pentru Jocuri de Noroc, se mai arată în comunicat.

Decizie ONJN №1029 31.05.2022

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb