ADVERTORIAL Programe de finanţare avantajoase de tip win-win pentru companiile aflate în dezvoltare sau ajunse la maturitate prin pachetul Factoring

Bănci-Asigurări / 7 august 2017

Programe de finanţare avantajoase de tip win-win pentru companiile aflate în dezvoltare sau ajunse la maturitate prin pachetul Factoring

De la an la an, factoring-ul devine o soluţie de finanţare sustenabilă şi din ce in ce mai accesată de către IMM-uri si companii Corporate, din orice sector de activitate. În România, conform ultimelor statistici publicate de Asociaţia Română de Factoring (ARF), piaţa de profil este în continuă dezvoltare, înregistrând în 2016 o creştere de 10% faţă de anul precedent şi ajungând astfel la 4 miliarde de Euro.

In acest context, OTP Bank România extinde portofoliului de produse pentru Factoring Comercial, prin lansarea Factoring-ului de Export. Astfel, alături de produsul pentru Factoring Intern cu şi fără regres, OTP Bank România completează portofoliul de servicii de finanţare pentru a sprijini companiile aflate în dezvoltare, cât şi pe cele ajunse la maturitate.

Prin implementarea acestor produse, banca poate să cumpere creanţele comerciale emise de către clienţii săi ca urmare a prestării de servicii sau livrării de bunuri către partenerii de afaceri din România sau din străinătate.

Soluţiile de tip factoring sunt construite pe specificul real al business-ului şi în funcţie de nevoile caracteristice clienţilor. Acestea asigură mai multe beneficii de care companiile care doresc o soluţie rapidă şi flexibilă au nevoie: îmbunătăţirea gradului de lichiditate; obţinerea de capital de lucru; acoperirea riscului de neplată prelungită şi a riscului de insolvenţă a debitorilor cedaţi; accesarea de soluţii de optimizare a cash-flow-ului şi a bilanţului.

Pentru OTP Bank România, sectorul prestărilor de servicii cât şi livrărilor de mărfuri reprezintă o prioritate din punct de vedere al obiectului de activitate al companiilor ce vor beneficia de soluţiile de factoring ce vor fi acordate în acest an.

OTP Bank România a devenit şi membru al prestigioasei organizaţii internaţionale de factoring -Factors Chain International (FCI). Astfel, banca poate oferi clienţilor suport specializat în evaluarea bonităţii partenerilor şi pentru colectarea rapidă a creanţelor.

Pentru mai multe detalii despre produsele Factoring Comercial Intern şi de Export disponibile prin OTP Bank România puteţi accesa www.otpbank.ro/ro/corporatii/factoring-comercial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb