ADVERTORIAL  Vă este teamă de calitatea unei maşini la mâna a doua? Verificaţi singur istoricul complet al vehiculului înainte de a-l cumpăra

D.V.
Media-Advertising / 9 octombrie 2019

Vă este teamă de calitatea unei maşini la mâna a doua? Verificaţi singur istoricul complet al vehiculului înainte de a-l cumpăra

Numeroşi şoferi care se hotărăsc să cumpere o maşină de ocazie se tem de calitatea vehiculului şi mai ales de istoricul autoturismului care ar putea fi alterat de către vânzător. Verificaţi singur istoricul complet al vehiculului înainte de a-l cumpăra, descărcând un raport cu informaţiile complete de la înmatriculare şi până în prezent. Un astfel de raport se obţine foarte uşor, pe baza seriei de şasiu (numărul VIN) al maşinii. Deschideţi raportul şi confruntaţi informaţiile din anunţ sau furnizate de vânzător cu acelea din documentul care cuprinde istoricul maşinii.

Este real kilometrajul indicat în anunţul de vânzare al autovehiculului? Pentru ce a fost folosită maşina (uz particular, taxi, transport marfă)? A fost implicată în accidente şi dacă da ce tip de daună, totală sau parţială, a suferit? Câţi proprietari a avut vehiculul? Au fost efectuate la timp reviziile obligatorii în service-uri autorizate?

Este cumva furată maşina sau este legal înmatriculată?

Acestea sunt întrebări fundamentale pe care orice cumpărător al unei maşini de ocazie şi le pune, la care doreşte răspunsuri reale care să nu fie manipulate în vreun fel de vânzător. Raportul VIN este generat automat interogând numeroase baze de date, deci nu este influenţat de proprietarul actual al maşinii, prin urmare este un document cu informaţii obiective.

Vă mai poate interesa dacă maşina a fost cândva înmatriculată în Statele Unite şi dacă a fost acolo implicată în accidente. Puteţi obţine automat un raport separat prentru SUA, dacă apare o astfel de situaţie asociată seriei de şasiu pe care o verificaţi. Este important să ştiţi acest lucru pentru că o maşină care a circulat în SUA poate avea o asigurare mai scumpă şi, uneori, ascunde probleme pe care vânzătorul nu le semnalează şi care vă vor arde la buzunar.

Prin urmare, nu riscaţi nici banii, nici siguranţa dumneavoastră în trafic. Verificaţi singur toate anunţurile auto care vă interesează, înainte de a-l contacta pe vânzător. Aflaţi dacă datele sunt corecte, precum şi informaţii în plus, care nu apar în anunţ. Astfel, veţi putea lua o decizie fundamentată, în cunoştinţă de cauză, şi veţi conduce mult mai liniştit maşina second hand pe care urmează să o achiziţionaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb