Affidea România & Clinicile Dentare Dr. Leahu, campanie de prevenţie pentru sănătate

G.U.
Companii #Sănătate / 24 martie 2022

Affidea România & Clinicile Dentare Dr. Leahu, campanie de prevenţie pentru sănătate

Affidea România, subsidiara locală a Grupului Affidea, demarează o campanie de prevenţie pentru sănătate cu Clinicile Dentare Dr. Leahu în vederea oferirii de servicii medicale complete pentru pacienţii români, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Pacienţii celor doi importanţi furnizori de servicii medicale vor beneficia atât de portofoliul extins de consultaţii de specialitate şi imagistică ultraperformantă oferit de Affidea România, cât şi de serviciile stomatologice de top ale Clinicilor Dr. Leahu.

În cadrul campaniei de prevenţie pacienţii beneficiază de :

- 1 consult stomatologic generalist şi o radiografie dentară în Clinicile Dr. Leahu (pentru pacienţii Affidea România)

- Set de 4 analize: Colesterol Seric, Colesterol LDL, Colesterol HLD, Glicemie (pentru pacienţii Clinicilor Dr. Leahu)

"Acest nou parteneriat a fost realizat din dorinţa de a oferi pacienţilor noştri toată gama de servicii medicale, inclusiv stomatologice, pentru a le crea o experienţă complexă şi completă. Punem accent pe prevenţie, pe toate specialităţile medicale, iar împreună cu noul partener dorim să îmbunătăţim statusul medical general al românilor. Reţeaua de Clinici Dr. Leahu reprezintă partenerul ideal pentru noi atât din punct de vedere al excelenţei în medicina dentară, cât şi ca număr al locaţiilor la nivel naţional," precizează Răzvan Predica, Country Manager Affidea România.

Potrivit sursei citate, Affidea România deţine 36 de centre medicale ultraperformante în 22 de oraşe, iar partenerul de medicină dentară Clinicile dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă reţea de clinici stomatologice din România, cu 18 centre în 13 oraşe.

"Misiunea noastră pleacă de la sănătate reală. Dantura este o parte fundamentală a organismului nostru şi îl influenţează într-o mare măsură. De aceea, sănătatea dentară este cel puţin la fel de importantă precum sănătatea organismului. Stomatologia este medicină. Corpul este ca un mecanism ale cărui rotiţe trebuie să funcţioneze împreună pentru ca totul să se desfăşoare corect. În cadrul primei consultaţii colegii mei medici stomatologi verifică istoricul medical al pacientului, pentru a vedea dacă procedura de chirurgie dentară poate fi efectuată în condiţii normale. Susţin campaniile de prevenţie pentru sănătate şi mă bucură să lucrăm alături de Affidea pentru ca pacientul să beneficieze de o experienţă excepţională," declară Lucian Ionescu, Director Corporate & Dezvoltare Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb