AGA, SIF4: Procesul verbal final - dividend de 0,08 lei

L.D.
Piaţa de Capital / 19 aprilie 2012

AGA, SIF4: Procesul verbal final - dividend de 0,08 lei

Probabil că instanţa judecătorească va fi implicată în decizia asupra diferendului apărut în cursul Adunării generale a acţionarilor de la SIF Muntenia, deoarece răgazul acordat la suspendarea Adunării, pentru reconcilierea părţilor, a expirat, astăzi dimineaţă, fără să se fi căzut la o înţelegere.

Procesul verbal întocmit în final respectă decizia rezultând din cel al Secretariatului tehnic (respingând numărătoarea voturilor întocmită de Secretariatul de Şedinţă, conform căruia rapoartele administratorului şi bilanţul nu ar fi fost aprobate), ceea ce conduce la consemnarea aprobării distribuirii unui dividend de 0,08 lei.

O puternică grupare de acţionari ai SIF Muntenia a cerut în cursul AGA (12 aprilie), distribuirea unui dividend mai ridicat şi a adus argumente, consemnate de Secretariatul de şedinţă, că propunerile lor ar fi fost aprobate de majoritate.

Considerând că argumentele ţin de o interpretare juridică, Marian Dinu, care a condus Adunarea generală, a decis astăzi, după ce a acordat răgazul de conciliere între părţi, fără succes, să consemneze desfăşurarea şedinţei în litera legii şi să lase interpretările la eventuala judecată a instanţei.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Nu a mai ramas mult timp si clanul FILIMON,Hoinari,Dinu,Trandefir si maronetele acestora gen Mircea Constantin,Olivia, Sima,Soare etc vor pica dar rau c au furat de sus. In curind cititorii bursei vor ramine SOCATI jaful fact de acestia in zeci de soc detinute de sif. Iaciu a facut o miscare inteligenta dar si benefica actonarilor

    In curind veti vedea cine conduce societati gen Bucur sa ce increngatura de nemuri si PRIETENI partcipa la furat nu la profit ptr actionari..  

    Deci baieti destepti din management au negociat cu baietii destepti cu revolutia. care va sa zica de acum managemnetul va trebui sa fure si mai mult, ca sa dea si la revolutionari. Se pare ca avem exact piata de capital pe care o meritam. Se aude ca si fondurile de pensii au inceput sa puna botul la oala cu smantana a sif-urilor :))) acum, cat mai e de unde, ca in cativa ani mai raman doar niste carcase goale de continut....

    1. nu cred ca fondurile de pensii ar face asa ceva? care fonduri de pensii? dovezi exista? e usor sa acuzam doar pe vorbe...

    De foarte multe ori am spus pe ZF care nu a publicat comentariile mele ca dupa schimbarea Sefilor la Sif-uri multi vor ramane socati cand vor vedea bilanturile reale.Acu se va vedea daca merita Sif-urile pretul actual din piata.Cine nu crede n-are decat sa cumpere.

    Securistu de dinu acest MALAI MARE al SIF lui s a emancipat,stilizat,modernizat ne am dat dracu cu el! Buhaiu e partas la minariile lu FILIMON si riiosu de HOINARU. Ei sint buba in SIF si nu va trce mult tim si vor bubui.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb