Agenţii de presă: Volodimir Zelenski le mulţumeşte " şi tuturor americanilor care preţuiesc libertatea la fel de mult ca şi ucrainenii"

A.F.
Internaţional / 21 noiembrie 2023

Agenţii de presă: Volodimir Zelenski le mulţumeşte " şi tuturor americanilor care preţuiesc libertatea la fel de mult ca şi ucrainenii"

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a avut o întâlnire cu secretarul american al apărării, Lloyd Austin, el afirmând într-o postare pe Facebook că au discutat despre situaţia de pe câmpul de luptă, perspectivele şi, respectiv, sprijinul pentru ţara sa. Mulţumesc preşedintelui Statelor Unite, echipei sale, Congresului - ambele partide - şi tuturor americanilor care preţuiesc libertatea la fel de mult ca şi ucrainenii, a transmis liderul ucrainean, conform news.ro.

"O întâlnire bună cu secretarul american al apărării, Lloyd Austin. Şi mai ales importantă - înainte de "Ramstein". S-a discutat despre situaţia de pe câmpul de luptă: apărarea noastră, perspectivele şi, respectiv, sprijinul. Mulţumesc preşedintelui Statelor Unite, echipei sale, Congresului - ambele partide - şi tuturor americanilor care preţuiesc libertatea la fel de mult ca şi ucrainenii", a scris Zelenski pe Facebook.

Ulterior, Zelenski a transmis în mesajul către popor că mulţumeşte tuturor partenerilor care îi ajută să asigure adevărata restaurare a dreptului internaţional pe pământurile şi mările lor.

"Mulţumim în mod special Statelor Unite pentru sprijinul lor de neclintit. Mulţumim tuturor celor care ajută Ucraina! Mulţumesc tuturor celor a căror sarcină este de a face ca Ucraina, poporul nostru, copiii noştri să fie mai protejaţi. Şi fiecărui soldat ucrainean, fiecărui sergent al nostru, fiecărui ofiţer al Forţelor de Apărare şi Securitate ale Ucrainei - tuturor celor care protejează statul şi cărora le pasă cu adevărat de viaţa umană, - vă mulţumesc! Glorie Ucrainei!", a spus preşedintele Ucrainei.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Un om adevărat așa arată !

    1. vremurile bune creeaza oameni slabi; oameni slabi creeaza vremurile grele (rele); vremurile grele creeaza oameni puternici; oamenii puternici creeaza vremuri bune.

      s c c r e t 

      Arata mult mai bine cand se ocupa de actorie,

      cantand la pian cu "tot ce are el mai bun" 

      Era mai tânăr, asta nu l-a împiedicat să distrugă o pretinsă putere mondială. Armata lui Putler e la reciclabile!

      Foarte gresit,

      momentan Ucraina+30 tari NATO cu arme+bani, 

      fac remiza pe front, cu Rusia,

      cam slabut rezultat in aproape 2 ani 

    un sondaj la pas arata ca sunt putin mai rasisti uk si ceva extremisti!

    de coruptie nu vb… sunt satul de cati “saraci uk” vad prin romania si bucuresti… si multe multe masini in stil mafiotesc… si comportamentul celor intrati in tara noastra tot mafiotesc … ca pondere… politai ar trebuii la vama sa le de un chestionat cu intrebari pe care sa il completeze si sa il uploadeze in sistem… pentru stabilirea profilelor psihologice de catre SRI..  

    hai ca acum economia noastra o duce binisor… ce ne facem cand se sucesc si la noi bondurile si declansam criza?! ii apuca pe arabi indieni uk nebuniile si fac cele facute prin uk franta etc… in mari crize si depredii economice. 

    Cum o rezolvam cu asta?! 

    cad toti au de munca nu e bai.. cand nu au de munca e problema mare… 

    talharii violuri batai .. distrugeri ..trafic droguri… trafic oameni… 

    s c c r e t  

    s c c r e t 

    1. corectare ukr….

      s c c r e t 

    Pomana e pomana,

    tradarea de tara e tradare de tara,

    iar propaganda e propaganda (chiar daca e recitat de actoras) 

    1. care tradare e mai mare de tara: sa fi lasat cotropita de rusi ucraina sau sa se indatoreze in nominal sau marfuri catre terti (ue-america si altii?)?

      datoriile se platesc pereu in timp; fie se tai din pix fie devalorizam banetul fie tara in fata devine productiva si plateste din urma; dar o tara devastata militar arata mult mai groaznic decat una devastata prin datorie! din datorie poti sa iesi "artificial rapid daca vrei" in termen de 2-3 ani prin hiperinflare si devaloriare poti fura puterea de cumparare a milioanelor de cetateni din tara si sa platesti extern; nupa poti sa pui alt sistem si alta moneda in circulatia -facand simultan si un transfer rapid a activelro intre generatii -hiperinflatia plateste datoria trecuta dar iti da de furca pe termen scurt cutraiul. 

      mai exista o varianta de neplata a datoriilro prin declansari de cotropiri militare in taritorii - pare cunsocut rusofob? exact cand ucraina forma munte de NPLuri de peste 50% Rusia a decis sa actioneze militar... adica au stiut ca ei sun prabusiti economic. -Rusine ... mare rusitne din parte Rusiei! Daca Rusia era asa Viteaza trebuie sa se bata cu ucraina cand avea minime de NPLuri nu cand era ocupata sa spele suferinta cetatenilor interni. 

      Cum am spus - Rusia aceleasi comportamente parsive... 

      s c c r e t 

      În câțiva ani Ucraina va deveni putere economică regională, iar Rusia, partenerul sărac al Coreei de Nord.

      Da asa spune CNN,

      dar nu pare de loc plauzibil si realist 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb