"Agricola" Bacău a lansat campania "Sigur pe gustul tău"

Eli Roman
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 12 mai 2005

Investiţia în comunicarea de marcă este de un milion de euro

Grupul de firme "Agricola" Bacău, liderul pieţei româneşti de carne de pui, a lansat, începînd cu luna aceasta, campania de imagine dezvoltată sub conceptul mărcii: "Sigur pe gustul tău". Campania de imagine a mărcii "Agricola" Bacău se desfăşoară în două etape: prima, în perioada 13 mai - 26 iunie, iar cea de-a doua în perioada septembrie-octombrie, fiind susţinută prin spot TV în variante de 30 şi 20 de secunde şi campanie de presă. "Valoarea investiţiei pentru realizarea campaniei de imagine este de un milion de euro iar dacă nevoile vor fi mai mari şi investiţia va mai creşte", a declarat ieri, Gheorghe Antochi, preşedintele Grupului "Agricola" Bacău.

Campania pe care Grupul a lansat-o ieri face parte din strategia de consolidare a maginii < Agricola > Bacău în direcţia menţinerii şi dezvoltării poziţiei de lider al pieţei româneşti de carne de pui. "Vom îndeplini acest obiectiv prin calitatea produselor care au o identitate de marcă pe măsura tradiţiei şi experienţei grupului nostru de firme", a adăugat domnul Antochi. Campania de imagine "Agricola" Bacău se lansează sub acelaşi slogan cu care consumatorii români sînt deja familiarizaţi "Sigur pe gustul tău". Spotul de imagine care susţine campania "Agricola" Bacău a fost filmat într-un cadru bucolic, special ales, în inima naturii. Acesta reflectă grija şi implicarea întregii echipe "Agricola" Bacău, prospeţimea şi calitatea unui produs tradiţional - puiul marca "Agricola" Bacău, în contextul în care carnea de pui reprezintă şi materia primă pentru produsele preparate şi semipreparate realizate de Grup.

Campania este concepută şi dezvoltată de "Tempo Advertising" şi echipa de marketing a "Agricola" Bacău. Spotul a fost filmat de casa de producţie "Carter Films", iar echipa de producţie este formată din producătorul Răzvan Sabie, împreună cu regizorul Chris Stevenson şi actorul Justin McCarron, ambii din Marea Britanie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb