Agrostar a lansat Centrele de Resurse pentru Siguranţă şi Sănătate în Agricultură

F.A.
Companii / 26 august 2013

Federaţia Agrostar a lansat Centrele de Resurse pentru Siguranţă şi Sănătate în Agricultură din cadrul proiectului "Muncă decentă pentru fermierii români", potrivit unui comunicat de presă.

Scopul Centrelor este de a sprijini persoanele ocupate în agricultură, prin asistarea directă pe probleme legate de evaluarea riscurilor în agricultură, bolile profesionale, sfaturi practice de organizare ergonomică a muncii, respectarea normelor privind sănătatea şi securitatea muncii. Pe parcursul implementării proiectului se va desfăşura o largă campanie de conştientizare la nivelul a 1500 de lucrători agricoli privind buna înţelegere a muncii decente, importanţa evaluării riscurilor la locul de muncă, aplicarea măsurilor de prevenire a accidentelor în agricultură şi respectarea legislaţiei privind sănătatea şi securitatea lucrătorilor la locul de muncă (SSM).

"Se va avea în vedere promovarea la nivelul autorităţilor/instituţiilor centrale responsabile a necesităţii de a include în lista serviciilor pe care Camerele Agricole le va furniza fermierilor, serviciile de asistenţă a fermierilor privind munca decentă şi SSM" se mai arată în comunicat.

Federaţia Agrostar a organizat în data de 21 august, la Târgovişte, respectiv 23 august, la Slatina, conferinţele de lansare a Centrelor de Resurse pentru Siguranţă şi Sănătate în Agricultură din Regiunile Sud-Muntenia şi Sud-Vest Oltenia, din cadrul proiectului "Muncă decentă pentru fermierii români". Proiectul susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 în cadrul domeniului de finanţare 22 Muncă decentă şi Dialog Tripartit.

La eveniment au participat peste 70 de persoane, lucrători din agricultură din cele două regiuni de dezvoltare vizate de proiect, Regiunea Sud-Muntenia şi Sud-Vest Oltenia, fermieri, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, experţii implicaţi în proiect, precum şi reprezentanţii presei locale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb