Alburnus Maior: "8 septembrie - Mobilizare generală pentru Roşia Montană"

F.A.
Miscellanea / 6 septembrie 2013

Asociaţia Alburnus Maior anunţă că duminică, 8 septembrie, se vor organiza proteste împotriva proiectului minier de la Roşia Montană, nu numai în marile oraşe ale ţării, ci şi în lume.

"Solicitarea Alburnus Maior şi a susţinătorilor săi ce protestează zi de zi este de a primi un răspuns clar la aceste revendicări. Din nefericire declaraţiile membrilor Guvernului sau ale purtătorilor de cuvânt din sfera politică nu corespund solicitărilor zecilor de mii de oameni ce au ieşit în stradă. Mobilizarea generală din data de 8 septembrie are menirea de a le reaminti parlamentarilor voinţa cetăţenilor de a respinge propunerea de lege ce prevede distrugerea Roşiei Montane. Prin reţelele de socializare toţi cei ce doresc salvarea Roşiei Montane sunt chemaţi în stradă pentru a-şi face auzită vocea", se arată într-un comunicat de presă.

În seara zilei de 5 septembrie protestatarii au ocupat Piaţa Constituţiei şi au citit la portavoce în faţa Parlamentului pasaje din constituţie, iar a doua zi, activişti ai campaniei Salvaţi Roşia Montană au blocat intrarea Izvor a Palatului Parlamentului, menţionează Alburnus Maior.

"Revendicările noastre nu au primit nici un răspuns. Proiectul de minerit s-a schimbat doar în percepţia guvernului orbit de fantastica creştere a redevenţei cu 2 la sută. Cele aproape 250 de mii de tone de cianură sunt aceleaşi, barajul are tot 185 de metri înălţime şi tot din piatră şi pământ este realizat. Fiica mea de 14 ani negociază mai bine decât guvernul României. Acelaşi guvern care se joacă acum cu stabilitatea politică şi economică a României pentru a aviza una din cele mai mari fraude din istoria recentă a poporului român" a declarat Eugen David, preşedintele Alburnus Maior.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb