ALDE anunţă un acord privind o "viitoare colaborare politică" cu M10

Amalia Ionescu
Politică / 13 octombrie 2016

Actualizare 16:42 Conducerea M10 neagă încheierea acordului cu ALDE

Conducerea partidului M10 neagă informaţia transmisă de ALDE, potrivit căreia formaţiunea condusă de Monica Macovei a semnat un acord de colaborare cu partidul lui Călin Popescu-Tăriceanu.

Mai mult, în cazul în care acest lucru este adevărat, secretarul general interimar al M10 va fi sancţionat, se arată într-un comunicat de presă al M10.

"Conducerea Partidului M10, reprezentată de membrii Biroului Politic Naţional, dezminte categoric informaţia din comunicatul ALDE privind vreun acord de colaborare de orice natură cu Partidul M10. În mod evident, nu vom susţine nici un candidat ALDE la alegeri. Ne exprimăm surprinderea că astfel de minciuni şi dezinformări sunt promovate de ALDE. Membrii partidului strâng în acest moment semnături numai pentru M10. Dacă se va confirma faptul că secretarul general interimar al M10 a angajat Partidul fără mandat de la BPN, acesta va suporta consecinţele, fiind sancţionat conform prevederilor Statutului Partidului M10", se arată în comunicatul de presă al partidului condus de Monica Macovei, citat de Antena3.ro.

(I.S.)

-----------

Conducerea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor a semnat, astăzi, un acord privind o "viitoare colaborare politică" cu formaţiunea M10, reprezentată de către secretarul general al partidului, Ovidiu Simion, potrivit unui comunicat ALDE, trimis Redacţiei.

''Partidul M10 sprijină candidaţii ALDE la alegerile parlamentare. Conducerea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor a semnat, astăzi, un acord privind o viitoare colaborare politică cu formaţiunea politică M10, reprezentată de către secretarul general al partidului, Ovidiu Simion. Această colaborare politică parafează înţelegerea dintre cele două partide politice, prin care M10 va sprijini candidaţii ALDE la viitoarele alegeri parlamentare, care au loc pe 11 decembrie. Alianţa Liberalilor şi Democraţilor este reprezentantul cetăţenilor în Parlamentul României, care susţine drepturile şi libertăţile cetăţenilor, idei ce sunt promovate şi de către partidul M10'', se arată în comunicatul trimis de Departamentul de comunicare ALDE.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb