Allianz a înregistrat un profit operaţional în prima jumătate a anului în scădere cu 37%

F. A.
Bănci-Asigurări / 12 august 2010

Allianz publică azi rezultatele obţinute în primele 6 luni ale anului 2010 în regiunea Europei Centrale şi de Est (ECE). Primele totale aferente activităţii în ECE au crescut cu 5 procente, ajungând la 2 miliarde de euro, comparativ cu valoarea de 1,9 miliarde de euro în

prima jumătate a anului 2009. Dacă se iau în considerare efectele evoluţiilor cursurilor de schimb valutar ale monedelor locale, primele brute subscrise evidenţiază o scădere de 1 procent. Profitul operaţional în prima jumătate a anului a atins valoarea de 100 milioane de euro, ceea ce corespunde unei scăderi de 37%, comparativ cu acelaşi interval din 2009, informează un comunicat remis redacţiei.

În vreme ce activitatea de asigurări de viaţă şi sănătate a continuat să crească, segmentul asigurărilor generale a fost afectat de daunele generate de inundaţiile produse în cel de-al doilea trimestru, în special în Bulgaria, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România şi Slovacia.

"Nu doar inundaţiile, dar şi furtunile sau ploile prelungite au generat prejudicii în regiune în cel de-al doilea trimestru. Sunt foarte mândru de colegii mei din ţările afectate, care au instrumentat daunele suferite de clienţii noştri într-un mod eficient. În afara plăţilor făcute în avans pentru a acoperi cheltuieli urgente sau a proviziilor pentru urgenţe trimise în zonele afectate, serviciile puse de noi la dispoziţia clienţilor au inclus echipe speciale trimise în zonele unde se aflau locuinţe potenţial afectate asigurate de noi, identificate anterior momentului producerii riscurilor pe baza anticipării apariţiei daunelor şi a prognozelor meteo. Am făcut aceste lucruri chiar înainte de a fi contactaţi de clienţi", a afirmat Werner Zedelius, membru în Board-ul Allianz SE, responsabil de pieţele în dezvoltare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb