ALTEX atrage atentia asupra pericolului de fraudare prin SMS

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Publice / 2 noiembrie 2007

ALTEX trage un semnal de alarma asupra pericolului pe care il reprezinta falsele campanii publicitare prin SMS, care se folosesc în mod fraudulos si ilegal de numele si imaginea ALTEX si MEDIA GALAXY, înselând mii de români.

Începând cu luna aprilie a acestui an, mai multi utilizatori GSM primesc mesaje SMS - trimise de pe numere de cartele preplatite - prin care sunt anuntati ca au câstigat un premiu oferit de ALTEX sau MEDIA GALAXY constând fie în bani, fie în produse. Pentru a intra în posesia premiului, li se cere sa achizitioneze o cartela în valoare de 21$ si sa trimita codul de reîncarcare la numarul de la care au primit SMS-ul.

ALTEX nu are nicio legatura cu aceste false campanii de premiere a clientilor prin SMS. Mai mult, magazinele ALTEX si MEDIA GALAXY nu desfasoara în aceasta perioada nici o campanie prin SMS.

Campaniile derulate de ALTEX sau MEDIA GALAXY sunt semnalizate corespunzator în magazine si aduse la cunostinta clientilor prin intermediul canalelor media.

De asemenea, directorii de magazine ALTEX si MEDIA GALAXY din întreaga tara stau la dispozitia celor care au avut de suferit în urma acestei înselatorii, oferindu-le informatii privind modul în care pot evita pe viitor asemenea situatii neplacute si încurajându-i sa anunte imediat autoritatile competente.

De la primirea primelor sesizari referitoare la frauda prin SMS, ALTEX a depus toate eforturile pentru stoparea acestei actiuni, înstiintând în mod constant operatorii de telefonie mobila si facând periodic anunturi publice. Mai mult, ALTEX a înstiintat si autoritatile abilitate asupra acestei infractiuni.

ALTEX depune în continuare toate eforturile pentru ca numerele de telefon de la care au fost trimise SMS-urile mincinoase sa fie restrictionate, dar înselatoria continua de pe alte noi numere.

Pâna în acest moment, s-au înregistrat peste 1.000 de reclamatii de la persoane care au primit aceste SMS-uri mincinoase.

Mizam pe buna-credinta a tuturor celor care detin date referitoare la aceasta încercare de escrocherie prin SMS-uri, orice informatie fiind de un real folos autoritatilor abilitate sa identifice faptasii si sa rezolve acest caz.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb