Ambasadorul Indiei a discutat cu primarul Bacăului despre schimburile economice bilaterale

A.C.
Politică / 1 aprilie 2017

Ambasadorul Indiei a discutat cu primarul Bacăului despre schimburile economice bilaterale

Ramesh Chandra, ambasadorul Indiei la Bucureşti, a salutat colaborarea pe care ţara sa o are cu societatea Aerostar Bacău, în cadrul unei întâlniri cu primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, cu care a discutat despre dezvoltarea cooperării şi a intensificării schimburilor economice bilaterale.

Ramesh Chandra a declarat, citat de Agerpres: "India, oamenii de afaceri din India, colaborează de peste 20 de ani cu Aerostar Bacău şi această colaborare va fi din ce în ce mai strânsă, din punctul nostru de vedere. Am fost în vizită la Aerostar şi am rămas impresionaţi, eu şi specialistul în aviaţie care mă însoţeşte, de standardul şi dotările de care dispune societatea băcăuană. Cu sinceritate vă spun că am rămas impresionaţi, în aceşti nu puţini ani de când sunt ambasador, în vizitele mele de lucru prin ţările europene, nu am văzut la companiile similare din alte state un asemenea nivel de performanţă şi de dotare. Ne dorim să stabilim relaţii economice şi comerciale şi pe alte domenii, în următoarea vizită urmând să fiu însoţit de un grup de oameni de afaceri din India".

Primarul Cosmin Necula şi-a afirmat sprijinul pentru facilitarea dialogului sectorial, ca o componentă importantă a dezvoltării cooperării economice, şi intenţia de a diversifica relaţiile dintre municipiul Bacău şi India şi pe alte domenii.

Cosmin Necula a precizat: "Municipiul Bacău este deschis cooperării şi susţinerii colaborării pe domeniul economic, dar şi pe domeniile cultural şi educaţie. În Bacău avem două universităţi, avem o bază de kinetoterapie, iar diversitatea culturală ne oferă posibilitatea unui fructuos dialog intercultural".

Ambele părţi şi-au manifestat interesul pentru o colaborare pragmatică şi eficientă pe domeniul economic, dar şi pe domeniile educaţie-cultură-tineret.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb