Anchetatorii spun că femeia incendiată pe un câmp din judeţul Giurgiu avea o relaţie cu autorul crimei

A.P.
Miscellanea / 8 noiembrie 2020

Anchetatorii spun că femeia incendiată pe un câmp din judeţul Giurgiu avea o relaţie cu autorul crimei

Femeia care săptămâna trecută a fost găsită moartă, incendiată, într-o valiză, pe un câmp din judeţul Giurgiu, a fost identificată de anchetatori. Femeia avea 32 de ani şi locuia în oraşul Buftea din judeţul Ilfov, scrie g4media.

Identitatea femeii a fost descoperită în baza de date a Poliţiei Române, unde se află datele tuturor celor implicaţi în dosarele penale. Acolo poliţiştii au găsit amprentele acestei femei. Anchetatorii au oferit şi o fotografie cu victima, care se numea Mihaela Sabina Mircea, realtează Digi24.

Până acum au fost audiaţi şoferii care au trecut pe drumul unde femeia a fost incendiată. Oamenii legii au vrut să verifice şi dacă au existat cumva camere de bord care să fi surprins momentul incendiului.

Anchetatorii nu oferă mai multe detalii din anchetă pentru că autorul sau autorii se află încă în libertate. Sunt luate însă mai multe ipoteze în calcul, inclusiv faptul că femeia ar fi fost luată "la ocazie" pentru oferirea de servicii sexuale.

Dan Antonescu, criminolog, a relatat pentru Digi24 că indică o legătură apropiată între victimă şi autor şi este încredinţat că nu va mai trece mult timp şi asasinul va fi identificat şi el.

"Partea cea mai grea, obositoare, a anchetei a trecut, adică identificarea victimei, şi acum se merge concentrat pe autor. Locul unde a fost comisă crima este în strictă legătură cu autorul, motiv pentru care autorul a fost obligat să transporte acel cadavru din locuinţa respectivă, fie a lui, fie a unui apropiat, fie un garaj, fie un loc de muncă, oricum, ceva, un loc, pe care pe el l-ar fi incriminat dacă victima ar fi fost găsită acolo sau chiar şi în locuinţa victimei, pentru că înseamna că era un obişnuit al victimei şi firesc ar fi intrat în vizorul anchetatorilor, dacă ea ar fi fost găsită în locuinţa ei", a explicat Dan Antonescu la Digi24.

Întrebat despre ipoteza ca femeia să fi fost luată "la ocazie", criminologul este sceptic. "De ce s-ar fi mai chinuit să o pună într-un geamantan, de ce să-i dea foc, dacă ei nu aveau nicio legătură, dacă n-au interacţionat până atunci niciodată? Putea să o arunce pe câmp oriunde şi şi-ar fi văzut de drum mai departe, nu se mai încurca cu geamantane, cu foc. De ce să facă asta? Încercăm totuşi să găsim o logică într-o faptă ilogică. Autorul a incendiat victima şi nu i-a lăsat niciun fel de obiecte, fie de valoare, fie de vestimentaţie, care să ajute la identificarea ei, era interesat ca ea să nu fie identificată, pentru că e clar că face parte din cercul relaţional al victimei şi ar fi intrat în vizorul anchetatorilor", a arătat Dan Antonescu, conform Digi24.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb