Angel Tîlvăr: "România continuă să susţină Ucraina"

F.D.
Politică / 16 ianuarie

Angel Tîlvăr: "România continuă să susţină Ucraina"

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr a vorbit marţi cu ministrul ucrainean al apărării, Rustem Umerov, el afirmând că l-a asigurat pe omologul său că România continuă să susţină Ucraina, relatează News.ro.

"Am avut, astăzi, o discuţie foarte bună cu ministrul ucrainean al apărării, Rustem Umerov. L-am asigurat pe omologul meu că România continuă să susţină Ucraina şi rămâne angajată atât în cadrul misiunii Uniunii Europene EUMAM Ucraina, cât şi în cadrul operaţiei INTERFLEX a Marii Britanii", a transmis ministrul Apărării pe Facebook.

Ministrul mai spune că au discutat şi despre măsurile concrete privind consolidarea cooperării bilaterale în domeniul apărării, cu accent pe importanţa pregătirii piloţilor români şi ucraineni în cadrul Centrului European de Instruire F-16 din România.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Nu avem alta alternativa chiar daca unii incearca sa ne impiedice .

    A întrebat și poporul dacă este de acord cu el ? Vedem ca fermierii nu mai susțin asa de mult Ucraina .

    1. Oi fii tu poporul.. ce sa zic? Agricultorii au dreptate, dar problema lor e de la faptul ca Russia face dumping cu cereale pe piata internationala.

      Nu exista alternative la sustinerea Ucrainei....cu toate ca nici mie nu imi inspira incredere. 

    CITEAM PE ADEVARUL:

    "3. Un om avea un papagal care înjura. Într-o zi, exasperat, îl închide în cămară. Nimic, numai porcării îi ieşeau pe gură papagalului. Îl închide în şifonier. Şi mai rău. Îl închide în congelator. După un minut tace. Deschide omul uşa congelatorului. Papagalul zice: "Vă rog să acceptaţi scuzele mele pentru neplăcerile provocate, vă asigur însă că nu se vor mai repeta!" Omul să cadă pe spate, nu-i venea să creadă. Tot papagalul: "Apropo... doar aşa, de curiozitate, găina cu ce-a greşit?" 

    MORALA: DEDUCETI!

    NO COMMENT! 

    G Simion declara ca un secretar de stat negociaza cu oficiali din Ucraina in marja forumului Davos ca Romania sa ....semneze un tratat de garantii de securitate cu Ucraina ?!? Pina luna trecuta toate publicatiile occidentale situau armata Ucrainei ca una din cele mai puternice din lume (in orice mod posibil mai experimentati ca armata romana ) . Nici nu mai spun ca s ar incalca suveranitatea tarii si toate tratatele europene si ,mai important ,vointa poporului roman . Si asta acum ,cand oficialii europeni au constatat ca s au golit stocurile de armament din Europa si vor putea fi refacute numai dupa ani buni ! Pe flux24 e trimitere la o declaratie a generalul în retragere al Forțelor Aeriene Franceze Patrick Dutartre, cum ca nu exista in toata Europa atatea rachete anti aeriene cate ar trebui pentru apararea Ucrainei . In nici un caz acest Iulian Fota nu poate sa implice armata romana si tara noastra in promisiuni pe care de fapt Romania nici nu le poate onora ! Ar fi o mare miselie impotriva Ucrainei ,in primul rind .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb