ANIS şi ARIES au conducere executivă comună

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 4 octombrie 2007

Începând de la 1 octombrie, Valerica Dragomir, Director Executiv ANIS, a preluat şi coordonarea echipei executive a ARIES. Conducerea executivă comună va asigura o tranziţie mai uşoară către nouă asociaţie, rezultată din fuzionarea celor două asociaţii şi reprezintă următorul pas în procesul de fuzionare.

D-lui Alexandru Borcea îi revine funcţia de Director de Programe, ocupându-se în continuare de proiectele ARIES în derulare, iar Dl. Florin Vrejoiu va deveni Director pentru Relaţia cu Membrii.

"Ambele echipe îşi vor da silinţa ca detaliile de organizare să se reflecte cât mai puţin în serviciile adresate membrilor. Intenţia noastră este ca în perioada următoare, atât conducerile organizaţiilor cât şi echipele executive să iniţieze o serie de consultări cu companiile membre, pentru ca noua organizaţie să reflecte cât mai bine preocupările membrilor săi. " declară Valerica Dragomir, Director Executiv ANIS & ARIES.

ANIS şi ARIES au decis să fuzioneze pentru a realiza cea mai puternică şi reprezentativă asociaţie la nivelul industriei. Avantajele acestei uniuni se vor resimţi la nivelul companiilor pe termen scurt, prin creşterea portofoliului de servicii de care vor putea beneficia în calitate de membri, şi pe termen lung, cu efect strategic.

Despre ANIS

Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii - ANIS reprezintă producătorii de software şi furnizorii de servicii asociate din România.

Prin acţiunile sale, ANIS contribuie la afirmarea României ca unul din liderii regionali în producţia de software şi ca un exportator mondial recunoscut de produse şi servicii software de înalt standard internaţional. ANIS îşi propune să fie un punct de referinţă asupra oricărei informaţii despre industria de software din România.

Despre ARIES

ARIES este asociaţia firmelor de electronică şi software din România şi are drept scop promovarea şi protejarea mediului de afaceri românesc al industriei precum şi promovarea intereselor profesionale şi comerciale ale membrilor săi. ARIES are în acest moment peste 400 de membri cotizanţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb