ANRCTI a strâns 75 milioane lei din alocarea de numere noi

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 6 aprilie 2007

Licenţele acordate până în prezent de arbitrul telecomunicaţiilor pentru noi resurse de numerotaţie au ajuns la aproape 75 milioane de lei, din care 56,2% au fost pentru servicii de telefonie fixă, a anunţat Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (ANRCTI). Autoritatea a anunţat ieri alocarea a noi resurse de numerotaţie pentru furnizarea de servicii de telefonie companiilor S.C. Dial Telecom S.R.L., S.C. Intertel Sistem S.R.L., S.C. Lidas Prod S.R.L., S.C. Necc Telecom România S.R.L., S.C. Pink IT S.R.L., S.C. RCS - RDS S.A., S.C. Suncomm S.R.L., S.C. Telemobil S.A..

Telemobil a primit dreptul de a utiliza 410.000 de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixă la nivelul a 40 de judeţe ale ţării şi în Bucureşti. RCS & RDS i-au fost alocate 90.000 de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixă în judetele Iaşi, Constanţa, Argeş, Dolj, Timiş, Bihor, Mureş, Braşov şi Sibiu.

Suncomm, care a solicitat pentru prima dată resurse de numerotaţie, a primit dreptul de a utiliza 410.000 de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixă la nivel naţional. De asemenea, companiei i-au fost alocate şi 1000 numere pentru servicii oferite prin intermediul cartelelor preplătite. Suncomm a primit indicativul individual pentru selectarea transportatorilor 1094.

Intertel Sistem, de asemenea la prima solicitare de resurse de numerotaţie, au primit dreptul de a utiliza 10.000 de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixă la nivelul municipiului Bucureşti. Necc Telecom Romania a primit dreptul de a utiliza 400.000 de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixă, la nivelul a 40 de judeţe ale ţării. Lidas Prod a primit dreptul de a utiliza 50.000 de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixă în judeţele Vaslui, Galaţi, Buzău, Braila, Vâlcea. Resursele de numerotaţie alocate companiei Dial Telecom pentru municipiul Bucureşti (telefonie fixă) au fost suplimentate cu 10.000 de numere.

La rândul ei, Pink IT a primit 70.000 de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixă la nivelul judeţelor Bacău, Galaţi, Dolj, Timiş, Cluj, Braşov şi în Bucureşti. Pink IT a mai primit şi 2.000 de numere pentru servicii oferite prin intermediul numerelor verzi şi cartelelor preplătite şi alte 3.000 de numere pentru serviciile cu tarif special. Indicativele individuale pentru selectarea transportatorilor alocate companiei Pink IT sunt 1032 şi 1632.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb