ANRCTI simplifică intrarea persoanelor fizice pe piaţa serviciilor poştale

I.P.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 10 septembrie 2007

Autoritatea Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (ANRCTI) îndepărtează barierele de intrare pe piaţa serviciilor poştale a persoanelor fizice, introducând şi data furnizării serviciilor poştale în formatul certificatului-tip, conform unui comunicat de presă. De asemenea ANRCTI simplifică şi procedura de autorizare a persoanelor ce solicită dreptul de a furniza servicii poştale prin eliminarea licenţei individuale. Odată cu intrarea în vigoare a acestei decizii, a fost revizuită clasificarea serviciilor poştale; în acest sens, sfera serviciului universal este strict determinată prin stabilirea şi definirea serviciilor care nu fac parte din aceasta. În schimb, a fost introdus în această sferă serviciul de publicitate prin poştă.

Decizia preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei nr.2858/2007 privind regimul de autorizare generală pentru furnizarea serviciilor poştale a intrat vineri în vigoare. Un alt obiectiv al acestei decizii este acela de a stabili anumite reguli aplicabile serviciilor poştale şi condiţiile generale minime privind furnizarea acestora, în special prin reglementarea în detaliu a contractului de furnizare a serviciilor poştale.

O consecinţă este obligarea tuturor furnizorilor actuali de a transmite o nouă notificare, până la data de 31 decembrie 2007, pentru ca să li se poată aplica noua clasificare serviciilor pe care le prestează, umând ca ANRCTI să demareze în scurt timp o campanie de informare a furnizorilor asupra acestor aspecte.

Anul trecut a intrat în vigoare Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.70/2006 privind modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul comunicaţiilor electronice şi al serviciilor poştale, ceea ce a impus abrogarea Deciziei preşedintelui ANRC privind autorizarea furnizorilor de servicii poştale şi emiterea unei noi decizii, în acord cu noile prevederi legislative.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb