ANRCTI supune consultării publice noul regulament de organizare şi funcţionare al instituţiei

Comunicat ANRCTI
Ziarul BURSA #Companii / 19 martie 2007

ANRCTI lansează spre consultare publică proiectul de regulament de organizare şi funcţionare al instituţiei, după ce, în decembrie 2006, în temeiul art.1 alin.(1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.134/2006, s-a înfiinţat Autoritatea Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (ANRCTI), instituţie publică cu personalitate juridică în subordinea Guvernului, finanţată integral din venituri proprii, prin reorganizarea Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii (ANRC), care s-a deşfiinţat.

Piaţa de servicii electronice

Un număr de 2594 de companii sunt autorizate pentru a furniza reţele sau servicii de comunicaţii electronice. 1780 de companii au dreptul de a furniza servicii de acces la Internet, 911 - servicii de transmisiuni de date şi 265 - servicii de radiocomunicaţii mobile profesionale. În ceea ce priveşte serviciile de telefonie fixă, 121 companii pot furniza convorbiri locale, 126 - convorbiri naţionale (interurbane) şi 142 - convorbiri internaţionale. În funcţie de modalitatea de conectare la utilizatori, dintre companiile furnizoare de servicii de acces la Internet, 881 vor folosi o conectare de tip radio, 239 vor utiliza o conectare dial-up, iar 360 vor folosi o conectare prin cablu.

Autoritatea Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei este instituţia independentă de reglementare în domeniul comunicaţiilor electronice, tehnologia informaţiei si al serviciilor poştale.

În activitatea sa, ANRCTI urmăreşte ca obiective majore promovarea concurenţei, protecţia intereselor utilizatorilor finali şi încurajarea investiţiilor eficiente în infrastructură.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb