ANUL TRECUT EximBank a acordat "Severnav" un plafon multiprodus de 7 milioane de euro

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 11 octombrie 2011

Cele două părţi au continuat colaborarea şi în acest an, EximBank acordând societăţii din Drobeta-Turnu Severin încă un plafon multiprodus în valoare de 2,75 milioane de euro

EximBank a acordat constructorului de nave Severnav Drobeta-Turnu Severin instrumentele financiare necesare pentru finalizarea unui contract de export încheiat de societate cu un partener comercial din Olanda, potrivit unui comunicat de presă al băncii.

Astfel, Severnav a finalizat construcţia unui corp de circa 107 metri, pentru o navă Bodewes Trader 5400 DWAT în valoare de 2,5 milioane de euro, a cărui lansare la apă a avut loc la finele săptămânii trecute, se arată în comunicat.

Pentru derularea acestui contract extern, constructorul de nave din Drobeta-Turnu Severin a accesat de la EximBank un plafon multiprodus care a constat în credite de export şi scrisori de garanţie bancară.

Cleonia Copaci, directorul general al Severnav, a declarat: "EximBank ne-a ajutat în asigurarea de fonduri pentru contracte vitale pentru şantier. Banca ne-a oferit anul trecut un plafon multiprodus în valoare de 7 milioane de euro care a constat în credite de export de un milion de euro şi scrisori de garanţie bancară de 6 milioane de euro".

Cele două părţi au continuat colaborarea şi în acest an, EximBank acordând societăţii din Drobeta-Turnu Severin încă un plafon multiprodus în valoare de 2,75 milioane de euro.

EximBank este o instituţie bancară specializată al cărei portofoliu de produse, axat pe trei direcţii de acţiune - finanţare, garantare, asigurare, îi permite să susţină activitatea şi dezvoltarea exportatorilor, a IMM-urilor şi a companiilor ce derulează proiecte în domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei, în special a celor ce contribuie la absorbţia de fonduri europene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb